MODNE VESTI     27.04.2019.

Kako se obući za prolećno venčanje?

Proleće, koje je mnogima omiljeno godišnje doba, je po svim svojim odlikama izuzetno. Ono što je prva asocijacija su procvetale krošnje drveća, cveće najrazličitijih boja, oblika i prijatno, sunčano vreme. Kada se radi o venčanjima, koja se održavaju u ovo doba godine, izabrati pravu odevnu kombinaciju može biti izazovno.

Odlika proleća, osim svega navedenog, jesu česte i nagle promene temperature, koje nisu baš dobrodošle kada se radi o svečanim događajima, kao što su venčanja. I sami znate da, što se vremenskih prilika tiče, ne možemo imati nikakav uticaj. Ono na šta možemo imati uticaj jeste mudar odabir celokupne odevne kombinacije za ovu priliku. Ukoliko ćete biti gost na venčanju ovog proleća, imamo par saveta za vas:

  • Nemojte kupovati odevnu kombinaciju previše rano u odnosu na datum venčanja, obzirom da su vremenske prilike izuzetno promenljive u ovo doba godine.
  • Pri odabiru odevne kombinacije, vodite računa da odaberete komade koji bi lako mogli biti uklopivi sa sakoom, jaknom ili drugim tipom garderobe, koji vam može zatrebati ukoliko temperatura naglo padne.
  • U svoju kombinaciju uvrstite i maramu ili ešarpu, koja osim toga što će doprineti izgledu kombinacije, može biti i korisna pri zaštiti od vetra ili kiše.
  • Odaberite cipele koje se neće oštetiti ukoliko padne kiša.
  • Frizuru, šminku i ostale stvari koje se tiču lične estetike, takođe, prilagodite vremenskim prilikama, kako ne bi došli u situaciju da kiša ili vetar imaju uticaj na njih.

Što se same garderobe tiče, predlažemo vam da iskoristite ovo godišnje doba i igrate se pastelnim, nežnim nijansama. Ne postoje pravila, obzirom da je proleće, samo po sebi, nepredvidivo. Ono o čemu treba voditi računa jeste pametan odabir cele kombinacije, koji će vam omogućiti celodnevnu udobnost, opuštenost, ali naravno i zadovoljstvo. Evo naših predloga:

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ