SCENA     31.03.2020.

3 inspirativna YouTube kanala!

 S obzirom na to da je YouTube postao donekle zamena za televiziju, verujemo da svi ponekad pogledate neki zanimljiv video. To je platforma na kojoj možete naći bilo šta što vas interesuje. Danas za vas imamo tri domaća inspirativna YouTube kanala!

Bojana Kostić – TASTE OF FASHION

Kanal Bojane Kostić je mesto gde možete pronaći odlične savete u vezi sa modom, šminkom, negom, ishranom. Harizmatična Bojana za svoje pratioce uvek ima izuzetno koristan i zanimljiv sadržaj. Od odličnih recepata, predloga make-up lukova, do razgovora o ozbiljnim temama, ali i beskrajno zanimljivih vlogova iz svakodnevnog života.

Tamara Ćosić – LEPA SVAKI DAN

Sve savete kako da budete lepe svakog dana pronaći ćete upravo na istoimenom kanalu predivne Tamare. Pored priče o nezi i lepoti, ovaj kanal obiluje videima o: organizaciji, produktivnosti, planovima, ličnom razvoju i napretku. Tamara za svoje pratioce isprobava razne proizvode i tretmane, pokazuje kako da organizujete svoj životni prostor i uči vas kako da uživate u sitnicama.

Ana Janković – ANA2CATS

Zanimljivosti iz života divne porodice Janković možete videti na kanalu Ana2cats. Ana snima videe za YouTube već godinama i sa svojim pratiocima deli veoma koristan i zanimljiv sadržaj. Sa Jankovićima možete obići mesta kao što su: Tajland, Indonezija, Maroko, Japan ili Koreja kroz njihove travel vlogove. Pored travel vlogova, Ana za vas ima i odlične savete o nezi i šminkanju, kao i odlične recenzije proizvoda.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ