KULTURA     21.01.2020.

3 motivacione knjige koje će vas pokrenuti

Svakome od nas se dešava da nam ponestane motivacija i snaga koja će nas pokrenuti. U takvim situacijama postoji više načina da sami sebi pomognete, a jedan od tih jeste da pročitate neku motivacionu knjigu. Probajte, sigurno će vam pomoći!

Ekart Tol – “ Moć sadašnjeg trenutka

Jedna od najpoznatijih duhovnih knjiga napisanih poslednjih godina je “ Moć sadašnjeg trenutka „. Kroz knjigu spoznajemo različite vežbe i uputstva kako da pronađemo mir i spokoj u sebi. Predstavlja opomenu da zaista moramo biti svesni svog života sada, bez fokusa na prošlost i budućnost. „Moć sadašnjeg trenutka će vas naučiti kako da stišate svoje misli i uživate u trenutku u kom se baš sada nalazite.

Norman Vinsent Pil – Možeš ako veruješ da možeš

Napisana lako razumljivim jezikom, jednostavna za čitanje, a nosi tako snažnu poruku. Inspirativne priče o ljudima koji su uspeli da promene svoj život iz korena primenom duhovnih načela i verom u sebe. Uz jednostavne savete možete savladati sve poteškoće i stići do uspeha, otkrivajući neograničene potencijale u sebi.

Ronda Bern – “ Tajna

Jedna od svakako najpoznatijih knjiga iz ove oblasti jeste Tajna. Značaj i uticaj zakona privlačenja prikazan kroz primere i praktične savete sigurno će vam pomoći da se motivišete. Bern naglašava važnost zahvalnosti i vizualizacije u postizanju želja. Kasnija poglavlja opisuju kako poboljšati prosperitet, odnose i zdravlje, sa opštim mislima o univerzumu.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ