VESTI     15.01.2020.

5 novih domaćih serija koje su oduševile publiku

U domaću kulturu se poslednjih godina mnogo ulaže. Sjajni filmovi i serije obeležili su godinu iza nas, a evo koje su se serije posebno izdvojile!

Senke nad Balkanom

Serija koja nikoga nije ostavila ravnodušnim svakako su Senke nad Balkanom. Dragan Bjelogrlić je još jednom potvrdio zašto je jedan od najboljih u svom poslu. Radnja je smeštena između dva svetska rata u Kraljevini Jugoslaviji. Prati priču dva inspektora beogradske policije, koji, neposredno pred Atentat u Narodnoj skupštini, pokušavaju da reše misteriju ubistava koja potresaju javnost. Sinoć je prikazana i poslednja epizoda druge sezone, kakav je vaš utisak?

Državni službenik

Državni službenik je serija koja je 2019. godine izazvala sjajne reakcije publike. Savremena i veoma uzbudljiva priča o agentima BIA-e koji daleko od očiju javnosti svakodnevno uklanjaju najopasnije pretnje po Srbiju i vode borbu u lavirintu domaćih i inostranih intriga. Serija se veoma dopala gledaocima, iako je zasnovana na izmišljenim događajima.

Besa

Još jedna kriminalistička serija koja se i te kako istakla je Besa. Serija je smeštena u Srbiji, Crnoj Gori i Albaniji i prati priču naizgled običnog čoveka, čiji će se ceo život promeniti nakon što doživi saobraćajnu nesreću. Fantastična glumačka ekipa i veoma zanimljiva priča oduševila je publiku.

Dug moru

Fantastičan triler u kombinaciji sa elementima drame  govori priču o roditeljstvu i beskrajnoj ljubavi oca prema kćerci i sestre prema bratu, kao i priču o žrtvama koje su oni spremni da podnesu. Dug moru je serija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim i ima veoma jaku poruku, izazvala je divne reakcije.

Junaci našeg doba

Pred sam kraj godine obradovala nas je još jedna sjajna domaća serija – Junaci našeg doba. Zanimljiva, duhovita priča okupila je porodice ispred malih ekrana. Serija se fokusira na dve porodice. Jedna je naizgled formirana, stabilna i obična, a druga nedovršena. Njihove sudbine će se povezati zahvaljujući mladim generacijama. 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ