HOROSKOP     21.06.2020.

5 razloga zašto je komplikovano biti u vezi sa Blizancem

Za one koji vole horoskop i u njemu gledaju pre svega zabavu, donosimo 5 razloga zašto je komplikovano biti u vezi sa Blizancem. Ako imate da dodate još neke osim ovih 5 razloga, pišite nam u komentaru.

Brzo mu postaje dosadno

Većina mu ljudi brzo dosadi, što ga navodi na potragu za nekim zanimljivijim. To nije problem samo za ljubavne partnere, nego i za prijatelje. Ako se vi ne menjate istim ritmom kao Blizančeve želje i ukusi, on će ih pokušati zadovoljiti s drugom osobom. Kasnije može opet razviti zanimanje za vas – ili ne. S njim je teško biti na čisto.

Sklon je manipulisanju

Budući da vrlo često želi nešto ili nekog novog, mora se dovijati kako da se toga domogne. Neki od načina su spletkarenje i manipulisanje. Da bi ostvarili cilj, izmišljaće, tajiti ili lagati. Rado posežu za tim taktikama jer im i one same donose dobrodošlo uzbuđenje. Blizancima je najmrskija monotonija.

Ima promenjivu ćud 

Danas bi letovao na moru, naredne nedelje na planinama (a vi ste već rezervisali more). Slično je i s izborom studija i zanimanja, s ukusom za muziku i filmove, prijatelje i partnere. Teško ga je pratiti jer mu na pamet stalno padaju nove ideje. S njim morate biti prilagodljivi, ali to mogu samo retki srećnici. 

Nerado otkriva intimu

Klasičan Blizanac puno priča i kaže štošta o sebi, no to su većinom trivijalnosti koje služe za održavanje razgovore. Ređe će dati na uvid svoju intimu, a ako ga pitate nesto osetljivo, vešto će skrenuti s teme ili slagati. Kod njega nije u pitanju stidljivost, koliko lenjost da govori o dubokim temama.

Ponekad se odvaja

Iako načelno vrlo druželjubiv, Blizanac povremeno postaje sit svega i povlači se u samovanje. To može biti i aktivno samovanje koja podrazumeva šetnje, shopping, putovanja i seminare, ali ne i bližnje, pa čak ni poznanike. Upada sasvim nepredvidljivo u takvo stanje pa njegov voljeni uvek ostane zatečen.

Preuzeto sa tportal.hr

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ