RASKID     12.09.2020.

Ako vam se OVO dešava vreme je za prekid veze!

Prekid veze je težak, ali mnogo je teži period kada partneri naslućuju šta se dešava. Taj period razmatranja  na koji način poboljšati vezu ili je prekinuti, još  više nas povređuje. Ipak, iz nekih veza se mora pobeći. Ne pobeći u pravom smislu te reči, već izaći iz toksične veze. Prekid veze je neizbežan ako vam se  dešavaju sledeće situacije.

Niste srećni

Prosto tako je kako je, nezaodovljni ste, neispunjeni. Pored toga on se ne trudi i ovo traje već neko vreme. Uglavnom devojke/žene nisu srećne kada partner počne da ih isključuju iz svog života. Postane nezainteresovan, a to dodatno sa neke ,,bolje strane“ doprinosi da se vi distancirate i lakše okončate vezu.

Razgovor prelazi u sukob

Nekada ste mogli satima da pričate o bilo čemu, porodici, željama, uspesima. Sada svaki vaš kontakt se pretvara u sukob, a sve što kaže  partner, na neki način vas iritira.

Partner vas ponižava i vređa

Lepo je kada neko ima visoko mišljenje o sebi, i želi da prikaže svoje kvalitete. Ono što nije dobro, je kada vas partner upravo kroz isticanje sopstvenih kvaliteta omalovažava. Vređanje  niko ne bi trebalo da trpi. Uvek možete bolje od toga. Prekid veze je jedino rešenje za ovakav problem.

Lepše vam je da provodite vreme odvojeno

Podnaslov vam već govori da je vreme za prekid veze. Ako vam je lepše da gledate šta ljudi izbacuju na Instagram-u nego da komunicirate sa partnerom, i osećate se opuštenije sa drugim ljudima tu je već delimično kraj. Uglavnom,   ljubavi više nema ili su  osećanja pomalo ,,zamrla“. 

Niste intimni

Nekada ste se stalno držali za ruke, šetali i mazili. Sada možete da poljubite partnera, ali to vam ne daje neki osećaj uzbuđenosti, već vam je svejedno. Ovo nikada nije dobar znak!

Od svih stavki najvažnija je situacija kada vas partner ponižava, vređa i u najgorem slučaju, fizički vas povređuje. To su situacije kada nema kompromisa i udarac se ne oprašta. Žene kada vole postanu popustljive, što je u ovoj situaciji nedopustivo.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ