TELO     04.01.2017.

Aplikacije za vežbanje koje vam mogu pomoći

Kako dođe zima i hladno vreme, lenji smo da vežbamo s tolikim entuzijazmom kao što to činimo leti. A kako mnogo vremena provodimo uz svoje pametne telefone, mogu nam pomoći! Naime, iOS i Android platform podržavaju različite aplikacije za vežbanje. U današnjem tekstu pročitajte koje su to aplikacije koje vam mogu koristiti kada se ulenjite.

 

  • Daily Ab Workout aplikacija za iOS platformu je odličan saveznik u vežbanju jer nudi brojne mogućnosti. Ovu aplikaciju možete koristiti kod kuće, bez potrebe da se prikačite na internet. Aplikacija je razvijena od strane ličnog trenera i podržava videe koji prikazuju kako se vežbe rade. Odlična je i za muškarce i za žene.

Ocena 4.75/5.0

 

  • Ukoliko ste više joga tip, a korisnik ste iOS platforme, onda je Daily yoga pravo rešenje za vas! Daily yoga nudi različite mogućnosti, sadrži preko 100 joga programa i časova, videe uz koje možete pratiti sve, dostupna je na 7 jezika širom sveta,sadrži i specijalno dizajnirane meditacije sa trenerima onlajn, što je svakako prednost!

Ocena 4.75/5.0

  • Google fit aplikacija je jedna od boljih aplikacija za vežbanje kada je u pitanju Android platforma. U ovoj aplikaciji možete postaviti ciljeve koje želite postići koristeći Google fit. Bilo da želite da to bude u vidu pređenih koraka ili u vidu trčanja, sve to možete uz pomoć ove aplikacije. Svakako, aplikacija će vam vremenom nuditi nove ciljeve u odnosu na ono što ste već ostvarili ili ste pokušali da ostvarite.

Ocena 4.0/5.0

  • Endomondo je aplikacija koju podržavaju i iOS i Android. Preko nje takođe možete videti koliko ste vežbali, kolika je udaljenost trčanja, koliko vežbanje traje, koliko ste kalorija potrošili. Dobra stvar ove aplikacije jeste što te informacije možete deliti, kao i to što možete unapred zakazati vreme vežbanja uz audio komentare dobijene od strane trenera.

Ocena: 4.5/5.0

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ