HEDONIZAM     11.12.2019.

AVALA – idealno mesto za odmor i zimske aktivnosti tokom raspusta i praznika!

Praznici i zimski raspust nam se približavaju, a za one koji bi ih proveli van kuće, imamo super predlog. Bez mnogo ulaganja, u blizini samog Beograda, sa odličnom hranom i još boljim smeštajem je Ustanova studentsko odmaralište na Avali.

Studentsko odmaralište “Radojka Lakić”

Kompleks studentskog odmarališta „Radojka Lakić“ na Avali je izuzetan i jedinstven po lokaciji i ponudama, s obzirom da su objekti smešteni u podnožju planine u gradskoj zoni. Poseban ugođaj predstavlja boravak u prirodnom i mirnom okruženju, u kompleksu koji je opremljen da odgovori na zahteve gostiju različitih interesovanja.

I ako je namena ovih odmarališta pre svega za studente i mlade, organizaciju svih vidova konferencijaseminara, stručnih skupova, ali i za pripremu sportskih timova sa velikim brojem učesnika, vrata su otvorena i za smeštaj komercijalnih gostiju.

Ovaj kompleks je u posebno zaštićenom području prirode, pa je idealan i za decuporodice. Veliki broj terena, trim staza i svakako čiste, netaknute prirode odličan su način za beg iz gradske buke i prašine. 

Ova Ustanova ima i razne pogodnosti za firme, tako da, ako imate u planu da za praznike izvedete svoje zaposlene, onda je ovo najbolja ideja.

Pored konferencijskih sala, tu su i fitness sala, teretana za rekreaciju, i uvek zanimljive igre, takmičenja kroz neki sport, pa će vaši zaposleni sigurno biti zadovoljni.

Foto: Ivan Stanivuković Zeka

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ