MODNE VESTI     11.10.2019.

Back to school – tri autfita u kojima ćete izgledati i osećati se odlično!

Nova školska godina je već počela, te se svakodnevno nameće pitanje – “Šta obući?”. S ozirom na to da u školi ili na fakultetu provodite više sati dnevno, potredno vam je nešto udobno i komforno u čemu ćete se dobro osećati, a sa druge strane i nešto u čemu ćete dobro izgledati. Pogledajte naše back to school predloge autfita!

Opušten stil

Ukoliko volite opušten stil i udobnu garderobu, postoji mnogo načina da izgledate moderno i stilizovano, a da budete dosledne sebi. Farmerke, majica i kardigan ili teksas jakna mogu izgledati fantastično. Tome možete dodati udobne patike, ranac, kao i aksesoare poput kape ili kačketa.

Moderno i damski

Džemperi su prvi vesnik jeseni, a kada se kombinuju sa suknjama izgledaju predivno. Karirane, teksas, kožne ili bilo kakve druge, suknje su ultimativni trend sezone. Ako uz to kombinujete crne kožne čizme i crni ranac, dobićete sjajnu dnevnu kombinaciju.

Zanimljivi komadi

Ponovo moderne farmerice sa tregerima možete kombinovati sa jednobojnim majicama. Preko možete obući blejzer ili teksas jaknu. Uz zanimljiv kaiš vaš autfit nikako neće proći nezapaženo.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ