MODA     27.03.2018.

„Be Fabulous“: tretman za kosu poput zvijezda!

„Be Fabulous“ tretman za oporavak kose u salonu je dubinski tretman za obnavljanje kose. Pruža dubinsko obnavljanje strukture veoma oštećene kose. U četiri koraka, uz upotrebu profesionalnih preparata, ovaj tretman obnavlja i ojačava vašu kosu i čini da ona izgleda zdravije i sjajnije nego ikad.

Hair Recovery šampon otvara kutikulu i priprema kosu za tretman. Maska sa keratinom pod uticajem toplote prodire duboko u kosu, popravlja oštećenja i obnavlja njenu snagu. Šampon za zatvaranje kutikule omogućava dlaci da zadrži vlagu i proteine i čini kosu glatkom. Četvrti korak je keratin kondicioner koji čini kosu svilenkastom i lakom za raščešljavanje.

Rezultati su fantastični: lijepa, mekana, svilenkasta kosa nevjerovatnog sjaja. Kosa momentalno postaje zdravija i, kao takva, lakša za održavanje. Ovaj tretman se posebno preporučuje svim ženama čija je kosa oštećena usled višegodišnjeg farbanja, izlaganja suncu, fenu, presi i drugim spoljnim mehaničkim i hemijskim uticajima.

U salonu „Femme Fatale“ u Budvi vam nude ovaj fantastični tretman za kosu, nakon kojeg će vaša kosa izgledati kao kosa svjetskih zvijezda!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ