fbpx
JollyWoman

BEAUTY EDITORIJAL I INTERVJU: „Nadjite vremena za sebe i svoje telo, bićete srećnije i zadovoljnije!“ – Ivana Maksimović Anđušić

Iskustva poznatih
30.01.2020.

Ivana Makismović Anđušić važi za jednu od naših najuspešnijih sportistkinja! Nedavno se vratila streljaštvu i već je krenla ponovo da niže uspehe i postiže sjajne rezultate. Ali, pre svega je mama malog Filipa, koji joj je potpuno promenio pogled na život. Niko ne može, a da ne primeti, njenu prirodnu lepotu, dugu kosu, osmeh koji zrači i sjajnu liniju – zato smo pitali Ivanu da nam otkrije svoje beauty tajne.

Kako izgleda tvoja beauty rutina ujutru i uveče? Šta najviše voliš da koristiš od proizvoda?

– Čest dnevni make-up i stresni dani doveli su do toga da jako mnogo pažnje poklanjam čišćenju i nezi lica ujutro i uveče. Pena za lice, tonik, serumi i hidrantne kreme deo su svake rutine. Posebnu pažnju posvećujem predelu oko očiju, volim kreme koje pune i jako hidriraju umorne podočnjake.

Da li se često šminkaš i trošiš dosta vremena na to ili je, ipak, drugačija situacija? Koji ti je omiljeni make-up?

Korektor, maskara i sjaj su nezaobilazni u mom dnevnom šminkanju. Iako volim da se šminkam, nemam puno vremena za to. Ali, uspela sam da se uvežbam i željeni look postignem za 10-15 min na čemu mi je moj suprug najviše zahvalan! 🙂 Volim nude izgled, koji često istaknem jačim karminom.

Imaš prelepu dugu kosu, koji je način tvoje nege?

– Tokom trudnoće kosa mi je dobila neverovatan sjaj i rasla jako brzo. Dosta su pomogli i vitamini koje sam pila, ali bitna je i nega. Kao i licu, treba biti posvećena i kosi. Prirodne maske i razna ulja su definitivno „must have“ u mojoj nezi kose.

Šta preferiraš i koliko često od kozmetičkih tretmana, kako za lice, kosu, tako i za telo?

– Volim jednom u mesec dana da odem kod kozmetičara. Zbog sporta kojim se bavim, lice skuplja dosta prljavštine, pa su tu tretmani čišćenja i neki blaži hemijski pilinzi. Takodje, volim da se opustim od napornih treninga uz dobre masaže, koje praktikujem jednom do dva puta nedeljno. 

S obzirom da si profesionalni sportista, na koji način se hraniš i koliko često treniraš?

– Kako smo i Danilo i ja sportisti, trudimo se da se što zdravije hranimo, iako nam slatkiši oboma pomrse konce. Jako mi prija teretana, u koju se trudim da odem minimum tri puta nedeljno.

Tvoj beauty savet za naše dame?

– Samo je negovana žena, lepa žena. Nadjite vremena za sebe i svoje telo, bićete srećnije i zadovoljnije!

——————————————————————————————————————–

Foto: Jolly Woman Aesthetic

Šminka: Marija Jolić

https://www.instagram.com/marija.jolic.mua/

Garderoba: Danka Karović Couture

https://www.instagram.com/danka.karovic/

Prostor: Aksa Kids Store

https://www.instagram.com/aksakidsstore/

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!