MODNE VESTI     13.06.2023.

BELI STAJLING: Ovako nešto morate obući do kraja leta!

Beli stajling ume da dominira tokom toplih dana, a da li ste ga vi nosile ovog leta? Mada, ne treba da čekamo određeno godišnje doba za isprobavanje ,,akulenog“, zato je ova ideja  nezaobilazna. Leti,  zahvaljujući preplanuloj koži, svetle boje  pristaju svima podjednako dobro! Isprobajte beli stajling, ukoliko do sada niste, jer moda nas tera da izađemo iz svoje zone komfora, budemo drugačije i otkrivamo nove delove sebe! Jednostavno, samo se prepustite!

devojka u beloj topu i sortsu sa sesirom u ruci

Bela boja ističe lepotu i sjaj. U belom se osećamo prefinjenije, a verovatno vam je prva misao – mlada. Ipak, bela boju uzgleda dobro, čak, i na noktima.

Probajte i to,  jer takvi nokti neće proći nezapaženo!

Mala bela haljina

Skoro svaka devojka ima malu crnu haljinu, koja je rešenje za sve nedoumice i izlaske u ,,5 do 12“. E sada, na red je došla i ,,mala bela haljina“ koja postaje obavezan komad garderobe. Izazovite sebe i crnu haljinu zamenite belom. Takođe, belu možete lako kombinovati  i sa drugim bojama, ako baš i niste pristalica ultimativnog trenda – “all in white”.

bela haljina okacena na čiviluku

U beloj haljini bićete zavodljivi, elegantni i ženstveni. A kada već  imate ,, malu belu haljinu“ možete je nadograditi aksesoarima.

Ovo vam je prilika da pokažete kreativnost i izaberite neobičan nakit.

Bela kombinacija će biti još bolja uz drvene komade nakita, neobično prstenje, šešire. Bele majice, pantalone, suknje, haljine – sve neka bude u belom!

devojka u beloj haljini

Ako ste mršavije građe izaberite bele pantalone sa dubljim strukom i kratku majicu, pak ako imate koji kilogram viška, pomenute pantalone će i vama dobro stajati! Suknja se  može iskombinovati sa leršavom bluzicom ili majicom.

Bela boja – letnji klasik

Belo nikada ne izlazi iz mode, zato nećete pogrešiti ni sada, a ni za mesec dana. Samo sada u kombinaciji sa preplanulom kožom belo će vam stajati bolje nego u oktobru.  Jednostavnost i prefinjenost su ono što se traži u letnjim stajlinzima. Ova  ideja, a pre svega trend ,,sve u belom“, ostavlja dobar utisak!

Inspirišite se i možda baš u poslednjem momentu ,,privučete“ more vama uz kreativne odevne kombinacije!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ