LICE     26.02.2022.

BELOTERO FILERI osvojili su pacijente U CELOM REGIONU

Zahvaljujući brojnim faktorima iz spoljašnjeg okruženja prvi znakovi starenja se nažalost pojavljuju sve ranije. Gubitak volumena i elastičnosti kože, ali i pojava prvih bora utiče na samopouzdanje žena širom sveta. Iako su ove promene prirodne nikome nije prijatno kada mu se sopstveni odraz u ogledalu više ne dopada, ali sada za to postoji bezbolno i neinvazivno rešenje. U pitanju su fileri nove generacije, Belotero fileri, koji će svojim jedinstvenim i naučno potvrđenim sastavom rešite sve Vaše probleme kada su u pitanju posledice starenja kože.

Instagram will load in the frontend.

Belotero filer deluje u dubljim slojevima kože kako bi poboljšao njenu hidrataciju, smanjio pojavu finih bora, crvenila i ujednačio teksturu kože. Zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu ovaj filer će doprineti dugoročnom poboljšanju elastičnosti i čvrstoći kože.

Postoji čitava porodica Belotero proizvoda od kojih je svaki malo drugačije formulisan, u zavisnoti od oblasti za koju se koristi. Tako je Belotero Revive, koji je zapravo skin booster, osmišljen u skladu sa željama savremenih potrošača koji su fokusirani pre svega na kvalitet kože i što prirodniji, “no filter” izgled.

Instagram will load in the frontend.

Studija BELOVE pokazala je da je tretman ovakvom vrstom filera, odnosno skin boostera, efikasan način da se obezbedi direktna hidratacija i poveća glatkoća kože uz trenutne rezultate koji izgledaju prirodno. U pitanju je pre svega proveren i pažljivo razvijen filer koji je kreiran sa idejom da podstakne žene da isteknu svoju jedinstvenu i prirodnu lepotu. Reč je o fileru koji će Vam osim trenutnih rezultata doneti i dugoročne benefite, a njegovi rezultati vidljivi su i do 2 godine, u zavisnosti od stanja i kvaliteta vaše kože. Učinite da se opet osećate lepo, blistavo i srećno jer imate izbor da posedujete svoju lepotu i da se osećate dobro u svojoj koži.

 Beloterorange se uspešno bori i protiv prvih znakova starenja, finih linija i bora kako na licu, tako i na dekolteu ili šakama. Često se dešava da se prvi znakovi strenja i gubitka kvaliteta kože odražavaju upravo na ove delove, pogotovo kod pripadnica lepšeg pola. Belotero se i u ovoj kategoriji pokazao kao broj 1 i apsolutni lider kada je u pitanju korigovanje bilo kojih nepravilnosti. Prvi znakovi starenja mogu se smanjiti nadoknađivanjem izgubljene hijaluronske kiseline koja će koži vratiti punoću i jedrinu, takozvani “plump” izgled koji je sve popularniji među svim generacijama.

Instagram will load in the frontend.

Jednom ubrizgan, Belotero hijaluronski dermalni filer, trenutno ispunjava kožu zahvaljujući sposobnosti hijaluronske kiseline da vezuje molekule vode za sebe što će instant povećati volumen kože i zagladiti bore. Pažljivo formulisanje ovih filera omogućava da se oni lako integrišu u kožu bez narušavanja Vaših prirodnih kontura ili izraza lica uz jedinstveno prilagođavanje potrebama svakog potrošača. Budući da je u ponudi više vrsta Belotero filera koji su različite gustine i teksture imate priliku da korigujete i one najsitnije i najfinije bore. Posebni su i po tome što u sebi sadrže i sastojak pod imenom Lidocaine koji je zapravo anestetik i učiniće da Vaš tretman bude sasvim bezbolan i prijatniji nego ikada pre, pogotovo ako je reč o nekim osetljivijim područjima.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ