Bazar preduzetnica     16.01.2023.

BILJNA APOTEKA za negu spolja i iznutra! Bioteka – ručno rađeni proizvodi od posebno odabranih sirovina, uglavnom organskih

Brend Bioteka predstavlja spoj znanja iz farmacije, fitoterapije, floriterapije i još nekih znanja iz naturopatije. Osnovni principi pri kreiranju proizvoda jesu da se maksimalno izbegavaju sintetički proizvodi, odnosno samo neophodni minimum koji je dozvoljen u prirodnoj kozmetici, većinski su sastojci prirodnog porekla, iz proverenog izvora, vrlo često organskog porekla.

Zaposleni se trude da koliko god je moguće sami proizvode i sirovine za kozmetičke proizvode. Ono što im je takođe važno jeste da svojim korisnicima uvek naglase da je jako bitna nega kako spolja, tako i iznutra. Upravo zato su nedavno lansirali kolekciju kozmetičkih proizvoda koji sadrže i cvetne esencije (bahove kapi), koji bi imali taj efekat  nege kože spolja i iznutra. Kreira se personalizovani proizvod po meri korisnika. Ova linija nazvana je Cveta. 

Bioteka se takođe bavi prorodnom zaštitom od sunca, stvorili su ono što je najbolje iz prirode za zaštitu od sunca, tradicionalne recepture su unapredili, kao odgovor kozmetičkoj industriji koja neprestano forsira visoke faktore zaštite koji se dobijaju pomoću hemijskih filtera koji donose više štete nego koristi koži. (Linija proizvoda pod nazivom Melanija)

Bioteka takođe neprestano radi na prirodnim formulacijama za negu kože nakon sunčanja, za negu problematične kože, anti age negu. (Linija Ljiljana – osnovni sastojak ljijanovo ulje)

CELOKUPNU PONUDU MOŽETE POGLEDATI OVDE:

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ