VESTI     26.08.2019.

“Bilo jednom u Holivudu” – film koji morate pogledati!

Najnovije ostvarenje čuvenog režisera Kventina TarantinaBilo jednom u Holivudu” polako osvaja publiku širom sveta. Dovoljno je samo da kažemo da u filmu glume Bred Pit, Leonard DiKaprio i Margo Robi, pa da odmah krenete put bioskopa!

Bred Pit i Leonard DiKaprio

 Rik Dalton, kog tumači Leonardo Dikaprio, je nekadašnja zvezda TV serije a njegov dugogodišnji dvojnik je Klif But, koga igra Bred Pit. Oni se u poslednjoj fazi zlatnog Holivuda bore za svoje mesto pod suncem u svetskoj prestonici filmske industrije.

Robi glumi Šeron Tejt, koja se useljava u stan pored Daltonovog. Nakon toga, kao što se od Kventina i očekuje, sledi mračan i nasilan zaplet.

Zlatno doba Holivuda

Radnja filma smeštena je u Los Anđelesu i dešava se 1969. godine. Pored glumačkih legendi koje tumače glavne likove, u filmu se javljaju i Kurt Rasel, Timoti Olifant, Dakota Faning, Luk Peri, Margaret Kueli, Emil Herš i drugi.

Od svetske premijere održane 21. maja ovaj film ne prestaje da oduševljava ljude širom sveta. Tarantinov je pokupio brojne pozitivne kritike, a mnogi kažu da je ovo njegov najbolji film do sada. Zato pravac bioskop! 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ