TELO     09.05.2020.

BODY MIST: Odlična zamena za parfeme tokom toplih dana

Tokom toplih prolećnih i letnjih dana parfemi , pogotovu oni jačih nota, mnogima mogu smetati. Rešenje u tom slučaju je popularni mist za telo. Osvežavajući, lagani, postojani – dovoljno razloga da parfem tokom leta zamenite mist-om!

osvezavajuci body mist

Lagani i osvežavajući

Glavna karakteristika mist-a za telo jeste to što je veoma lagan i osvežavajući. Za razliku od parfema, koji mogu biti veoma jaki, mist je potpuno suprotno. Ne guši i ne smeta, već je potpuno svež i blag.

parfem i ruza

Kvalitetan mist će se sasvim dovoljno zadržati, a možete ga svakako nanositi i više puta dnevno, jer je lagan.

Veliki izbor mirisa

Ukoliko volite jače mirise i tokom toplih dana, a parfemi su vam ipak suviše jaki, izaberite neku jaču notu mista. Na tržištu možete pronaći veliki izbor najrazličitijih mirisa – od svežih i blagih, cvetnih, voćnih, pa do nekih jačih, večernjih nota.

Odlična postojanost

Mist ima dosta blažu formulu od parfema, ali to ne znači da nije postojan. Naravno da će se neki intenzivniji parfem duže zadržati na koži i odeći nego mist. Međutim, kvalitetan mist će se sasvim dovoljno zadržati, a možete ga svakako nanositi i više puta dnevno, jer je lagan.

Začinite svoj letnji izgled šljokicama!

body mist sa sljokicama

Mist sa šljokicama

 Sjajna stvar za tople dane je mist sa šljokicama. Nema bolje kombinacije od šarene letnje haljinice, preplanule kože, divnog mirisa mist-a i milion sitnih šljokica!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ