MODNE VESTI     21.05.2019.

Boja Sunca obeležava proleće i leto 2019.


Žuta boja – sinonim za inspiraciju, kreativnost i pozitivnu energiju. Smatra se da dosta delotvorno deluje na organizam i raspoloženje, zbog toga se preporučuje rad u prostorijama gde se nalazi žuta boja. Sama simbolika jeste mudrost i razumevanje.

Što se tiče trendova, žuta boja definitvno vlada i nalazi se na samom vrhu modernih boja. Osim što ističe mladalački duh, čini vas rasterećenima i opuštenima. Detalji ili celokupna kombinacija žutih nijasni može se uklopiti uz svaku priliku. Od dnevnih varijatni , poslovnih sastanaka do noćnih izlazaka.

Elegantan stil uz žute haljine sa detaljima drugih boja ostaviće utisak.

Elegantna žuta haljina

Žute haljine sa tufnama ili cvetovima deluju nežno i ženstveno, pa se preferiraju u svim situacijama.

Žuta haljina sa cvetićima

Za dnevne varijante, tamne farmerke sa žutim košuljama, duksevima majicama su idealne. Takođe, jednostavne kombinacija sa sakoom žute boje poništavaju monotoniju i kombinaciji daje novi izgled.

Žuti sako
Žuta majica
Žuti duksTorba, novčanik, kaiš ili nakit mogu biti u: roze, crvenoj, ljubičastoj, beloj, crnoj, zelenoj, braon, narandžastoj boji. Odlično se slažu i uklapaju. Ali, isto tako, možete žutom tašnom i cipelama dati potpuno drugačiji ton odevnim kombinacijama u pomenutim bojama.

Žuta torbica
Žute baletanke

Duboke žute pantalone ili lepršave suknje će se odlično slagati uz vrele letnje dane kraj bazena ili šetnju pored mora. Šeširi u istoj nijansi su, takođe, jako aktuelni.

Žuta haljina, suknja i mantil
Žute pantalone


Oslobodite svoj duh i zablistajte u ovoj modernoj boji!.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ