LICE     05.01.2017.

Borba sa aknama? Rešite ih se prirodnim putem pomoću ovog proizvoda

Borba sa aknama je postala deo svakodnevnice ne samo mladih osoba, tačnije tinejdžera, već i dama koje koriste ili neadekvatnu kozmetiku, imaju problem sa hormnima, već i zbog lošeg izbora hrane. Naravno, ovo su samo jedni od milion razloga zašto imamo bubuljice i akne, a da ne zaboravimo onaj glavni, kroz koje sve prolazimo… PMS!

S obzirom da je Jolly tim sačinjen od dama, i veoma smo upoznate s ovim problemom, samo za vas, ali da se ne lažemo i nas probale jednu prirodnu kozmetiku o kojoj smo čitale na više blogova i u svakom videle samo pozitivna iskustva. Rešile smo da probamo Diva prirodnu kozmetiku i poželele da nam ona bude saborac!

Kao urednik, rešila sam da budem prva koja će probati ovu kozmetiku. Pre svega sam se suočila sa svojim problemom. Znala sam da mi je koža iritirana od raznih kozmetičkih proizvoda i šminke tokom mog bavljenja modelingom. Bubuljice sam imala svuda! Ali najviše u T zoni. Posetila sam i dermatologa koji mi je potvrdio da ne održavam pravilno higijenu lica i da mi je dosta iritirana koža. Jovana Knežević, urednik Jolly magazina.

Naša urednica je dugo birala šta je ono što zapravo odgovara njenoj koži, koji je uopšte tip njene kože i slično. Tu smo tek naišli na pravi problem! Devojke su često zbunjene koja je zapravo krema najbolja za njihove probleme.

Međutim, upravo Diva kozmetika ima kremu koja je upravo za sve tipove kože sklone aknama! To smo morali probati.

Nutri clear je krema koja zapravo odgovara svim tipovima kože i svima nam je nepohodna, bez obzira na sklonost aknama.

Poznato je da koža sklona aknama zahteva linolna ulja koja su joj nepohodna za lučenje sebuma. Upravo ova krema ima mnoštvo ulja kao sastojke koja su prebogata linolnim uljem. Osim toga slobodno možemo reći da ulja koje ova krema sadrži spadaju u luksuzna ulja. Naprimer ulje semenki grožđa, ulje konoplje, ulje semenki maline, ulje semenki krastavca itd.

Vrlo retki, učinkoviti i skupi sastojci, ali čine čuda za jedan od naših glavnih problema! I ono što će vas možda posebno oduševiti, a vrlo je retko za kozmetiku … komedogenost ove kreme je NULA!

Pre ove kreme za čišćenje lica koristila sam Balea penu. Koža se nakon nje oseti mekšom ali to je sve! Lice sam pre svakog ispiranja morala da čistim micelarnom vodom i kremama za skidanje šminke! Šminku sad ne koristim često, ali kad je nanesem, zbog svog posla, ona je na mom licu po ceo dan! Slobodno mogu reći da imam jednu veoma umornu i tretiranu kožu lica. Nutri Clear sam birala pre svega jer je noćna krema, a zbog mog posla odgovaralo mi je jedino tada da je nanosim, jer samo tada i imam vremena.  Nakon prvog nanošenja zavolela sam je jer nije previše gusta i teška za nanošenje. Ne volim kad se spremam za spavanje, a kosa mi se lepi na teško razmazivu i masnu kremu. Moja koža je upila ovu kremu, ali svakako je trebalo vremena da je malo umasiram u nju. Što je svakako i preporučljivo, jer naša koža to voli.  

Osim naše urednice i Nutri Clear kreme, Tijana je probala i ovu verziju dnevne kreme, Derma Clear koja zapravo ima istu ulogu, ali i sastojke koje noćna krema ne sadrži. To je razumljivo s obzirom da u dnevnoj varijanti mi smo izloženi raznim drugim faktorima, poput sunca naprimer, za razliku od noći kada naša koža odmara.

S obzirom da je Tijanino lice često upaljeno zbog nepravilnog rada hormona, njoj je ova dnevna krema odgovarala i više jer ima antibakterijska i protivupalna svojstva.

Ambalaža je dobra. Ima tubicu koja tačno odmerava količinu nanošenja i olakšava isto. Ne morate mazati čitave šake da biste ovu kremu nanenili na lice. Ovo važi svakako i za Nutri Clear s obzirom da je ambalaža ista.

Krema miriše na opojne citruse što daje svežinu vašem licu i divan osećaj i vašim čulima. Ono što je takođe zanimljivo, a pisali smo u nekim od naših tekstova je i da citrusi pomažu u teranju dosadnih buba poput komaraca, osa i slično, što znači s neke strane da vas ovaj miris i štiti.

Obožavamo da istaknemo da su ovi proizvodi kao i svi Divini idealni za poklon zbog svojih neodoljivih ambalaža, mirisa, a onda i onog najvažnijeg efekata. Pa svi volimo prirodno i učinkovito, zar ne?

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ