TELO     28.08.2019.

Budite ono što želite, a ne ono što se očekuje od vas! – Jelena Govedarica

Pozvali smo modno-scensku performerku, scenaristkinju  , koreografa, voditeljku i novinarku, modnu analitičarku, PR-ku, vlasnicu Models by Jelena G, manekenku ali i našu saradnicu Jelenu Govedarica da nam da neki dobar recept za održavanje vitke linije!


Jelena: Redovan san, treninzi i umerena ishrana i nema greške! Istakla bih čišćenje organizma koje radim često. Moja preporuka je bela ventilirana glina koja se pije svako jutro mesec dana. Trik koji koristim za svakodnevnu detoksikaciju organizma je gorka limunada sa bosiljkom ali i ukoliko se desi viroza ili infekcija spas mi je Origano Natura Oleum bez kog nigde ne idem. Med i kakao svako jutro za imunitet i jačanje krvi!

Ono što bih savetovala svima je da C vitamin bude obavezan u upotrebi jer  bez dobrog imuniteta ništa! Mg direkt takođe!
Jedan pomalo neobičan spoj vrhunskog ukusa i pun vitamina, Ca, bromelina za dobru liniju je ananas i banana sa malo vode ili mleka po zelji i kašičica kakaa! Rapsodija zdravlja i dobrog ukusa!


„Najvažnije od svega je da budemo ono što želimo a ne ono što se očekuje od nas! Sve izbore pravite da biste izgradili svoj mir, svoju dušu i tako ćete uz malo brige o zdravlji i lepoti blistati!“, rekla je Jelena za Jolly woman

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ