VESTI     19.02.2021.

Budućnost borilačkih veština: Julija Pajić i Stanislav “Pantera” Krofak

Julija Pajić je MMA senzacija koja razbija sve predrasude o učešću žena u tipično muškom sportu. Njeni ožiljci i tetovaže govore više od hiljadu reči.

U MMA je ušla pre dve godine, a za taj kratak period pokazala je veliki potencijal. Poznata je po izjavi da se voli tući i da ne beži dati ili primiti batine. Do sada ima četiri profesionalna meča u kojima nijedna protivnica nije izdržala prvu rundu, a svi predviđaju veliku karijeru devojci koja je sve, samo ne obična.

Julija Pajić

Kao što Juliju mnogi smatraju budućnošću borilačkih sportova, tako možemo reći i za jednog od najpoznatijih MMA boraca na Balkanu a i šire, Stanislava Krofaka, poznatijeg kao “Pantera” !
Pored toga što je uspešan MMA borac, “Pantera” je i uspešan privrednik koji je pre 2 godine otvorio i svoju dvoranu i školu borilačkih veština! Iza sebe ima 8 pobeda i 5 poraza a 13.marta je u Novom Sadu zakazan veliki spektakl gde će ponovo ući u ring i odmeriti snage sa takmičarem iz Srbije!

Stanislav Krofak

Mnogi naši imaju predrasude o MMA borbama , najviše jer nisu upoznati sa istorijom ovog sporta i smatraju da je to tipičan “muški” sport. Postoje mnogi primeri gde se pogrešno razume a među ljudima koja je definitivno razbila je i Julija koja se iako mlada može pohvaliti velikim pobedama, a poslednja je bila pre dve godine u Novom Sadu, u hali SPENS gde je vrlo pobedila takmičarku Marinu iz Srbije!

Kod “Pantere” je slična situacija, bio je “rođen” za MMA borca, zbog svog stila borbe je i dobio nadimak “Pantera” ! Mnogi protivnici su pred njim padali a mnogi su takođe odustajali od već zakazanih mečeva!
“Devojka od milion dolara” i “Pantera” su čist primer da se upornost isplati i da su snovi ostvarivi ako ih iskreno želite ostvariti! 13.03 u Novom Sadu ćemo gledati “Panteru” u jednoj borbi i još jednoj prepreci na putu prema tronu!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ