JW VODIČ     19.02.2018.

Cacao Beauty centar: edukacije u Podgorici

Industrija ljepote je jedna od najbrže rastućih u svijetu, a baviti se ljepotom znači inspirisati druge da budu najbolja verzija sebe. Jedan od najaktuelnijih trendova na svjetskoj sceni ljepote je trajna šminka obrva, usana i kapaka. Kao jedan od vodećih beauty centara kada je o japanskoj metodi iscrtavanja obrva i trajnoj šminki riječ, Cacao razvija jedinstven edukativni entitet, Cacao akademiju, koja ima za cilj prenošenje znanja i pružanje podrške u radu polaznicima. Vremenom su u edukativne programe akademije, pored obuke za japansku metodu iscrtavanja obrva i trajnu šminku, uključili i obuke za: manikir, pedikir, depilaciju, svilene trepavice, profesionalno šminkanje, Lash Lift i botoks trepavica i maderoterapiju.

Poslovna filozofija Cacao akademije ne podrazumijeva samo prenošenje teorijskog znanja i uvid u praktične radove polaznika. Oni žele biti vaš pouzdan partner na putu ka uspjehu. Tu su da vam pomognu da razumijete posao do same njegove srži i da vam kroz entuzijazam i profesionalnost pokažu zašto je posao u beauty sferi jedan od najljepših.

Tim Cacao akademije čine vrhunski stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u radu u industriji ljepote. Njihovi specijalisti će vam, pored praktičnog i teorijskog znanja, pružiti smjernice za bolje razumijevanje tržišta, potreba klijenata i izazova sa kojima će se vaš posao suočiti.

U sklopu svoje akademije, Cacao organizuje širok spektar edukacija, pa se već sledećeg mjeseca možete družiti i učiti sa njima u Podgorici:

23.03: Microblading usavršavanje + manual shading;

24.03: Lash Lift i botox trepavica;

25.03: Maderoterapija

Prijaviti se i dobiti sve potrebne informacije možete putem telefona +382 69 338 898.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ