TELO     10.05.2022.

ČAROBNICA ZA OBRVE I TREPAVICE: Isidora je mlada preduzetnica koja nam otkriva sve o popularnim tretmanima, biznisu i edukaciji

Estetski salon “Maison de mi” je mesto gde, uz ljubazno osoblje, pristupačnu cenu i u prijatnom ambijentu, možete dobiti kompletnu i profesionalnu uslugu nege lica i tela.

Ispred ovog veoma uspešnog biznisa stoji mlada preduzetnica Isidora koju dame koje posećuju njen salon zovu i čarobnicom za obrve i trepavice.

Pored širokog asortimana usluga koje salon nudi, poput lash lift(minival trepavica), brow lift(laminacija obrva, brow lamination)i puder obrva, u prostorijama “Maison de mi”  su Vam dostupne sve vrste saveta, brošura i drugog edukativnog materijala o nezi kože, zdravoj ishrani i zdravom životu, koji će promeniti Vaš pogled na svet. 

Instagram will load in the frontend.

Trebalo je vremena da pronađem dobre proizvode za trepavice i obrve, jer dosta loših proizvoda ima na tržištu. Sa lošim proizvodima se dlaka može uništiti i spaliti, i sa takvim uslugama ne možete da trajete. Ono čime se ja vodim su kvalitet i zadovoljni klijenti koji se vraćaju. Uživam u svom poslu i nije mi teško da radim čak po ceo dan, što se često dešava. 

rekla je divna Isidora o svom poslovanju.
Foto promo

Lepa vest za sve devojke koje žele da pokrenu svoj biznis ili da prošire posao tu su edukacije za lash lift i brow lift. 

Od usluga pored ovih tretmana u salonu možete pronaći: Vacuslim 48, maderoterapiju, brazilsku maderoterapiju, tretmane lica i tela. 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ