DUH     23.12.2016.

Četiri čarobna razloga za sreću

Skoro pa smo odbrojali 366 dana u ovoj godini. Čini se mnogo? Možda i nije. Verovatno je sasvim dovoljno. Dovoljno da iskažemo ljubav prema bližnjima. Ali ne samo prema njima. Ljubav prema svim bićima koja nas okružuju. Jer dajući ljubav mi je i dobijamo. Ljubav je svuda oko nas… A zapravo ona čini sreću.

Stoga dolazi onaj period godine kada sa osmehom na licu izgovaramo ‘’Sve najbolje’’ čak i onima koji nas ne poznaju, a upute osmeh ili pogled dok koračamo ulicom.

A malo pre nego se kazaljke poklope započne trenutak darivanja. Verujemo da smo zagrljaje, poljupce i osmehe poklanjali tokom cele godine. A sada…

Sada su voljeni zaslužili da pronađu poklon ispod jelke sa svojim imenom…

Jer praznici su uvek Prodigieux….

 

Magic of Paris poklon-set

Čarobna tajna lepote krije se u ovom neodoljivom poklon-setu, obavijenom kultnim Prodigieux® mirisom. Ovaj bogati set sadrži potpunu negu za lice i telo – hidratantnu Crème Prodigieuse® kremu s dragocenim antioksidansima od 40 ml, slasni Prodigieux® Uljni gel za tuširanje od 100 ml i čuveno Huile Prodigieuse® Čarobno suvo ulje od 100 ml. A da bi ovaj divni ritual lepote bio potpun, u setu se nalazi i mirisna sveća očaravajućeg Prodigieux® mirisa.

My dream poklon-set

Obilje medene nege, hidratacije i Čarobnog osećaja krije se u očaravajućem NUXE poklon-setu iz snova.

Izuzetno hidratantna i umirujuća Crème Fraîche® de Beauté krema od 30 ml, zimski je ‘MUST HAVE’ za dehidriranu kožu, kultno Huile Prodigieuse® Čarobno suvo ulje od 30 ml, glamurozna je mazalica za lice, telo i kosu, a medeni Rêve de Miel® Ultra-hranljivi balzam za usne tačka je na i slasne zimske nege.

 

Najduža noć u godini je tako čarobna

A za nju će se pobrinuti čuveni Prodigieux le Parfum koji svojim mirisnim citrusnim notama bergamota i mandarine, cvetova narandže, uz miris najromantičnijeg cveta, ruže, i zavodljive gardenije i magnolije postaje neprikosnoveni čarobni oslonac svih žena u najluđoj noći. Nežan miris vanilei kokosovog mleka pružaju mu dozu seksipila čineći ga idealnim oružjem za nezaboravan provod.

Nanesite zlato i zasijajte poput kraljice

Koktel od čak 6 biljnih ulja – lešnik, makadamija,slatki badem, kamelija, kantarion i  borago te bogatstvo vitamina Esmiruju, hrane i štite kožu, dok dodatak zlatnih čestica naglašava prelepu kožu. Par kapljica ovog nezamenljivog kultnog proizvoda Huile Prodigieuse® Or Čarobnog zlatnog ulja u vašem omiljenom make up-u izdvojiće vas u moru drugih dama.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ