KOSA     08.03.2020.

Četiri slavna frizera dele savete za stilizovanje „bebi kose“

Stilizovanje dlačica na čelu, takozvane „baby hair“, je postalo pravi hit! Vašu frizuru mogu da učine potpuno drugačijom, a ideje su razne! Takođe, kako nam slede hladni dani sa puno vlage, na ovaj način možete izbeći da vam neka vaša kovrdžica sa strane pokvari izgled u nekim specijalnim prilikama.  Tessa Mae Thompson i Yara Shahidi su samo neke od zvezda, koje su zahvaljujući svojim frizerima ponele neke od najzanimljivijih frizura.

bebi frizura

Evo kako poznati svetski frizeri stilizuju „baby hair“!

NIGELLA MILLER

Kaže da dobro da „baby hair“ koja je dobro stilizovana daje posebnu svežinu celokupnom izgledu. Za način stilizovanja ovih dlačica na celu uvek kaže: “ Sve je u zglobu šake! „.

VERNON FRANÇOIS

Londonski frizer, koji je počinjao tako što je svake nedelje preko kikice svojoj mami, veruje da je manje uvek više. Smatra da je stiliyovanje „bebi kose“ idealna prilika da se pokaže šta se sve može uraditi sa njom.

Njegov savet je: “ Pored toga što koristite češalj ili četkicu za zube, ne bojte se da i prstima stvorite „talasno“ kretanje. „

FELICIA LEATHERWOOD

Stilizovala je kosu brojnim poznatim imenima poput: Issa Rae, Ava Duvernay, Lenny Kravitz. Uvek govori da se nikako ne plašite da stvorite svoj stil kada je u pitanju „baby hair“! 

Njen savet je: “ Prvo dlačice lagano četkajte ka dole uz ivicu kose, a zatim stavite malo gela na četkicu, kako biste ih učvrstili i počnite da pomerate dlačice u pravcu u kojem hoćete da idu.Ukoliko želite da duži vremenski period ostanu u tom položaju, nakon što završite njihovo stiliyovanje, preko njih zavežite neku maramu i ostavite je 10-ak minuta na glavi, a potom skinite. „

LACY REDWAY 

Bavi se kosom od svoje jedanaeste godine, a kaže da je pojava stilizovanja „bebi dlačica“ prava pogodnost kako za frizere, tako i za klijenete, jer kroz to mogu da istaknu svoju kreativnost, ali i ličnost!

Njen savet je: “ Češalj za rep zaista može da pomogne prilikom stilizovanja „bebi dlake“. Takođe, možete da koristite i četkicu za zube, kao i četkicu za slikanje. „

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ