MODNE VESTI     28.07.2021.

Chic meets the cool: saradnja brendova Jalize i Sovaye

Kada se sretnu pojmovi „chic“ i „cool“, dobije se saradnja Jalize x Sovaye!

Ovo je, zapravo, saradnja dve dobre prijateljice, koje imaju istu viziju i snove. Obe mlade dizajnerke u svom radu prate svoje srce i njegove želje, a ovog puta ujedinile su snage, kako bi napravile limitiranu kolekciju statement komada za plažu.

Komadi su kreirani za urbane žene, cool devojke i mlade majke, za odvažne i hrabre. Nit kojom su se dizajnerke je vodile je da svojim mušterijama ponude atraktivne komade, koji neće proći nezapaženo, a koji će, ujedno, biti i priuštivi.  
Ono što je zajedničko devojkama je i to da su obe posvećene tome da pomognu drugima na najbolji mogući način. Zato i ne čudi to da su se uvek međusobno pordžavale, od početka svojih karijera do danas.

Ovom saradnjom napravile su korak dalje i kreirale svoju prvu zajedničku liniju. Nadaju se da će ovim korakom podstaći i druge da prate svoje snove i da ne zaborave koliki uticaj na nekog može imati podrška koju dobija na tom putu. Zanilmljiv je i put nastanka ove kolekcije: sve je počelo tako što fizički nisu radile zajedno, koraci su dogovarani putem zoom sastanaka i poruka, a svi komadi su rađeni ručno u Sovaye ateljeu u Istanbulu. Nadamo se da ćete se oduševiti kolekcijom onoliko koliko smo i mi oduševljeni, a devojkama želimo da ovo leto bude u znaku njihovih komada svuda po svetu.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ