VESTI     25.01.2021.

Da li je natalna karta pouzdana i koliko?

Poznata slikarka i astrolog Danijela Tegeltija odgovorila je za naš portal o svojim dostignućima, koliko je zapravo slikarstvo cenjeno u Srbiji i da li je natalna karta pouzdana i koliko.

1. Dobitnica si prvog Oskara Srbije. Kako i kada se desila ta nagrada?

Nagrada se desila nakon mnogo godina rada i truda. Takav prijem priznanja mi je mnogo značio, ali i dao zadatak da postanem još bolja verzija sebe i opravdam poverenje stručnog žirija. Događaj se desio krajem decembra 2019 godine u kristalnoj dvorani čuvenog prestoničkog hotela na Novom Beogradu i zaista je bilo veličanstveno. Čast je biti rame uz rame sa istaknutim ličnostima iz sveta: obrazovanja, turizma, novinarstva, estrade, zdravstva…

2. Slikarstvo je oblast veoma cenjena ali i medijski neforsirana mnogo. Tvoja prva nagrada u svetu se desila kojim tvojim delom?

Zaista jeste cenjeno, ali medijski ne. Ne obazirem se na to. Sve što vredi nađe svoj put. Prvo mesto na svetu je jedna od mnogih nagrada. Rad se nalazi u Narodom muzeju u Kairu. Svuda po svetu ima mojih radova. Talenat je zapazila i razvijala vaspitačica, a kasnije nastavnica. Prijatelj moga oca Dragan Malešević-Tapi je bio moja inspiracija za slikanje, uspeh..

3. 22 godine iskustva u astrologiji. Šta si videla u natalnoj karti a nisi mogla da saopštiš klijentu ? 

22 godine iskustva nije malo i samim tim ima mnogo različitih, neverovatnih iskustava. Teško je kada se vidi nešto teško, ružno, a ne može da se kaže. Nije humano kvariti čoveku psihu sa nečim što tek sledi, a što je sudbinski. Ako se situacija može izbeći, kažem nekako „upakovano“ako ne može, prećutim. Prećutala sam da će se desiti samoubistvo nekog iz okruženja mog klijenta. Desilo se jako brzo i bilo je potresno

4. Koliko je natalna karta pouzdana za povlačenje vlastitih poteza u životu?

Vlastite poteze pravim na osnovu tranzita i natalnih predispozicija. Nikada sebi nisam pogrešila, a moj život i moji uspesi su slika povlačenja vlastitih  poteza. Dakle, pouzdano je!

5. Moto kojim slediš sebe je…

Moja formula ili moto  za život je jednostavna: svakog jutra ustanem i svake večeri legnem i vreme između toga gledam da provedem što kvalitetnije.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ