VESTI     16.11.2019.

Da li su veze na daljinu osuđene na propast?

Bilo da ste na početku ljubavne veze ili ste već duže vreme sa svojim partnerom, želite da provodite što više vremena sa njim. Međutim, ukoliko dođe do situacije da se jedno od vas iz nekog razloga preseli u drugi grad ili državu, sigurno vam neće biti lako. Kako održati vezu na daljinu i da li vredi boriti se za svoju ljubav koja je kilometrima daleko?

Selidba nije razlog raskida!

U slučaju da zbog fakulteta, posla ili nekog drugog razloga vi ili vaš partner budete primorani da se preselite u drugi grad ili državu, to ne mora biti razlog raskida. Ukoliko ste vas dvoje apsolutno sigurni jedno u drugo, imate poverenja i razumevanja i verujete u svoju ljubav nemojte odustati. Jer ukoliko je to prava ljubav ona neće prestati zbog nekoliko stotina kilometara!

Održavajte komunikaciju!

Živimo u vremenu interneta i društvenih mreža pa sa svojim partnerom možete biti u kontaktu celog dana. To je svakako olakšavajuća okolnost tokom perioda kada ste razdvojeni. Razgovarajte često sa svojim partnerom, prepričajte mu svoj dan, ispričajte mu sve ono što biste ispričali da ste zajedno.

Što češće posete!

Ako je moguće, viđajte se što češće. Kada god možete i kada god se uklopite viđajte se sa partnerom. Minimum je jednom mesečno. Kada se vidite posvetite se jedno drugom sto posto. Iskoristite tih par dana da maksimalno uživate zajedno.

Budite podrška jedno drugom!

U vezi na daljinu sigurno nije lako ni jednoj strani. Kada osetite da je vašem partneru teško, budite mu podrška. Budite tu jedno za drugo u teškim trenucima. Ukoliko jedno drugom niste podrška, teško da takva veza može opstati na duže staze.

Volite se kad niste zajedno. To je prava ljubav. Ko ume da se voli samo kad je zajedno, taj ne pravi pitanje s kim je! “  – Duško Radović.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ