VESTI     13.12.2018.

Da li želiš da budeš deo JollyWoman tima?

JollyWoman je inovativan koncept u svetu online medija na teritoriji Republike Srbije.Članovi našeg tima trude se da čitaoce upoznaju sa aktuelnostima u svetu mode, dizajna, književnosti, kozmetike i well-being-a. Svaka naša objava, svaki tekst ima lični pečat – kod nas nećete pročitati sponzorisane objave i ono što marketing magovi brendova žele da se o njima pročita. JollyWoman tim strogo vodi računa o objektivnosti, a naša mantra je: pragmatičnost, pristupačnost, pažnja. JollyWoman timu značajna je svaka sugestija čitalaca i zato se trudimo da one najkonstruktivnije nagrađujemo i da nam svaki dan bude uspešniji od prethodnog.

POTREBNO nam je pojačanje: saradnici koji će uživati u radu za naš magazin, kreativne osobe, entuzijasti.  Misliš da se uklapaš? Nastavi da čitaš!

ŠTA OČEKUJEMO

1) Od tebe ćemo očekivati da odlučiš koje rubrike želiš da pokrivaš – moda, lepota, zdravlje, lifestyle. Imaš slobodu da nam kažeš šta je ono što najviše želiš da pišeš.

2) Očekujemo nedeljno pet tvojih tekstova. Imaš slobodu u odabiru teme, ali ćeš se i sa uredništvom konsultovati. Uvek smo tu da pomognemo!

3) Bićeš i promoter JollyWoman brenda. Pratićeš našu stranicu i deliti naše sadržaje sa svojim prijateljima.

4) Zahtevamo da uživaš u saradnji sa našim uredništvom – kakvu god nedoumicu ili problem da imaš, očekujemo da nam kažeš,

5) Strpljenje. JWM je mlad projekat i baš kao malo dete – kreativan, interesantan, mio, ali i jako zahtevan.

ŠTA NUDIMO

1) Saradnju sa mladim, kreativnim i ambicioznim timom. Jovana, naša urednica, je tu da te ohrabri, veruj da svojim rečima osvaja i motiviše i čitaoce i članove redakcije. Kristina Ž. je ekspert za konstruktivnu kritiku, zaljubljenik u kozmetiku i još uvek ne možemo da odlučimo da li više uživa u pričanju ili u pisanju. Tijana je naš sinonim za kreativnost. Ona uvek odabere pravu temu za istraživanje i rad. Tanja istovremeno stoji čvrsto na zemlji i zahteva pragmatičnost u svojim tekstovima i inovira i obogaćuje naš magazin na bajkovit način. Kana je naša dnevna doza elegancije, prefinjenosti i senzualnosti u pisanju tekstova i radu. Kristina S. i njeni tekstovi su najlepša melodija za moždane vijuge. Da, da – njene tekstove čitate, ali lepotu njene pisane reči zaista osećate kao najprefinjeniju muzičku melodiju.

2) Praksu. To je stavka broj jedan u svakom kvlitetnom CV-u.

3) Priliku da isprobaš nove kozmetičke proizvode, da upoznaš ljude iz sveta mode, da se družiš sa umetnicima i da razvijaš sebe kao ličnost.

4) Priliku da svoj radni dan organizuješ onako kako želiš.

5) Sticanje iskustva u radu dok sediš u kući. Ovo nije glupi, kancelarijski posao.

6) Ukoliko nas oduševiš i ukoliko se zaljubiš u JollyWoman magazin (kao i mi), postoji mogućnost plaćenog angažovanja.

KO MOŽE DA SE PRIJAVI

1) Važno nam je da si punoletna osoba.

2) Potrebno je da voliš da čitaš i pišeš.

3) Neophodno je interesovanje za neku od oblasti koje naš magazin pokriva.

4) Za ovaj vid angažovanja treba da imaš računar i internet.

POŠALJI nam svoj CV na jollymagazine@gmail.com.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ