VESTI     10.02.2020.

DAN ZALJUBLJENIH – šta pokloniti partneru?

Dan zaljubljenih je sve bliže, a ukoliko se još uvek niste odlučili na koji način ćete iznenaditi svog partnera, imamo nekoliko predloga za vas!

Karte za utakmicu ili koncert

Ukoliko se u vašem gradu održava koncert izvođača kog vaš partner obožava ili se igra utakmica kluba za koji navija, karte za taj događaj će ga sigurno oduševiti! Ne zaboravite da kupite jednu kartu i za njegovog najboljeg druga, jer to treba da bude pravo muško druženje.

Maska za telefon

Sjajan poklon ukoliko ste neodlučni ili nemate ideju šta pokloniti svom partneru. U slučaju da vaš partner voli jednostavnost i klasiku, kupite mu jednobojnu klasičnu masku, a ukoliko ipak voli nešto zanimljivije onda izaberite neki zanimljiv dizajn ili masku sa interesantnim citatima i motivima.

Scrapbook

Zanimljiv DIY poklon može biti scrapbook odnosno knjiga/album vaših zajedničkih uspomena. Nju možete ispuniti različitim sitnicama, poput zajedničkih fotografija, poruka, citata, pesama. Možete zalepiti karte sa koncerta ili iz bioskopa gde ste zajedno bili, avionske karte sa zajedničkog putovanja, razglednice i slično.

Muškarci najviše vole da dobiju poklon koji je originalan i namenjen samo njima. Mnogo će se više obradovati poklonu koji ste same napravile i znači će mu kada vidi koliko ste se potrudile. Zato za ovaj dan izaberite poklon poput scrapbook-a, jer će im se to sigurno dopasti!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ