SCENA     18.05.2020.

Daniela Boracheva nikad lepša vratila se snimanju emisije

Popularno TV lice i nekadašnji model, Daniela Boracheva nikada lepša i izazovnija najavila je emisiju Desetka na Grand TV. Naime, Daniela Boracheva snimila je emisiju upravo o vanrednom stanju koje je iza nas i korona virusu.

Kao prvog gosta, odabarala Đorđa Davida s obzirom da je nažalost morao da se suoči sa korona virusom a kasnije i prelomom noge, zbog čega je na gostovanje došao u gipsu i sa štakama.

Pored njega, govoriće i Žana Karaklajić poznata Youtuberka kao i Ivan Kleut.

Danielu smo nedavno upravo za naš portal intervjuisali o njenom savršenom izgledu, treninzima, ishrani, pa da se podsetimo šta je odgovorila.

Koliko često treniraš?

Za mene je trening obavezni deo moje svakodnevne rutine. Treniram tri puta nedeljno po sat i po vremena sa mojim trenerom i  odskoro sam uvela i dva puta nedeljno trčanje u prirodi rano ujutru…i to mi mnogo prija!

Da li postoji neki bjuti ritual koji stalno praktikuješ?

Nisam ja od žena koje imaju beskrajno strpljenje da provode vreme ispred ogledala u šminkanju, lickanju i mackanju ? Uvek mi je bio problem da budem mirna kad me šminkaju za TV naprimer i da sedim satima! Ali moj obavezni beauty ritual jeste čišćenje lica uveče i nanošenje seruma i kreme za preko noći…To se ne propušta nikad!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ