MODNE VESTI     10.03.2016.

Danijela Dimitrovska-Amidžić- sinonim lepote i uspeha

Direktorka agencije “Models Inc. – Elite Model Look” i poznata manekenka Danijela Dimitrovska jedna je od naših najlepših poznatih dama.I ako je u jednoj od najbitnijih i najlepših uloga, u ulozi majke, Danijela i dalje stiže da radi i putuje. Neko bi rekao da žena sa što više obaveza ima manje vremena za sebe, mlada manekenka je primer da to nije baš tako. Možemo slobodno reći da nikad lepše nije izgledala, a pogledajte i šta je o lepoti, svom poslu, putovanjima i planovima rekla za naš magazine… 

danijela_dimitrovska_victoriassecret.filminspector.com_20

 

  1. Sa koliko godina ste pobedili na Elitovom takmičenju i vaš prvi angažman?

Na Elitovom izboru pobedila sam 2004. godine  I ta pobeda mi je otvorila vrata u svetski modeling i već nekoliko meseci nakon samog izbora otputovala sam u Milano.

Milano je za mene u tom trenutku bio početna destinacija i grad u kom sam dobila svoj prvi veliki angažman za Gucci reviju.

  1. Grad koji Vam se najviše dopao i u kom biste sigurno živeli da niste u Beogradu?

Provela sam više od 10 godina putujući po svetu i za to vreme sam uspela da vidim mnoštvo prelepih gradova,kultura,ljudi i najsnažniji utisak u svakom smislu je ostavila Barselona na mene.Barselona je grad u kom bih mogla da živim jer odgovara mom senzibilitetu i energiji.

  1. Vaš najdraži angažman ili onaj za kojim žalite što ga niste prihvatili?

Pored mngobrojnih kampanja,editorijala,revija,kataloga ono što je definitivno obeležilo moju dosadašnju karijeru je snimanje kampanje za YSL muški parfem sa glumcem Vincentom Casselom.Sarađivati sa takvom glumačkom zvezdom je fenomenalno iskustvo iz kog sam mnogo naučila i koje cu prepričavati sutra dan svojim unucima.

danijela_dimitrovska_8

  1. Jeste li maštali o otvaranju agencije kada ste radili kao model ili je taj posao došao spontano?

Tokom svoje manekenske karijere znala sam da ću jednog dana imati modnu agenciju u kojoj ću svoja iskustva prenositi na buduće modele.Smatram da bih bila jako sebična kada bih sve sto sam naučila baveći se manekenstvom čuvala isključivo za sebe,zbog toga evo već petu godinu moja partnerka Mirjana Udovičić i ja u agenciji Models Inc.-Elite Model Look obučavamo buduće manekene za sve sto ih čeka kada aktivno počnu da se bave ovim poslom,dajemo neizmernu podršku našim vec aktivnim i uspešnim modelima i jako smo srećne zbog svih njihovih uspeha.

dimitrovskaamidzic

  1. Od svih osoba koje ste upoznali tokom karijere, koja je ostavila najveći utisak na vas?

Puno je mojih koleginica ciji rad postujem i cenim,ne bih izdvajala neku posebno.definitivno su na mene ostavile utisak osobe koje su jako profesionalne,vode zdrav nacin zivota i imaju jake ciljeve ka kojima teze.

  1. Čiju ste karijeru priželjkivali dok ste bili na početku?

Najveću podršku od početka svoje karijere imam u porodici(mami,tati,sestri) oni su me uvek bodrili,bili mi vetar u leđa, učili me da budem istrajna, svoja i da sebi postavljam ciljeve. Samim tim sebi nisam postavljala uzore vec sam težila ka tome da ostvarim sve što u tom momentu odredim.

  1. Vaši planovi za blisku budućnost?

Planovi su vezani za agenciju Models Inc.-Elite Model Look trenutno je u toku kampanja za ovogodišnji izbor. Počela je intenzivna potraga za novim licima i sada pripremamo kastinge koji ce se održati u prostorijama naše agencije 09. Aprila i nakon toga 07. Maja.

Danijela Dimitrovska for Tosca Blu 08

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ