INTERVJU     10.07.2022.

“DECA ME UVEK ORASPOLOŽE”: Kija Kockar za naš portal otkrila da li veruje u ljubav za ceo život (INTERVJU)

Kija Kockar, žena koja je vrtoglavo brzo napravila ogroman uspeh i slavu. Žena koju mogu da vole ili ne vole, ali borbenost i baš taj uspeh ne mogu da joj ospore.

Postala je poznata onog trena kada je želela da svim ženama bude primer da ostanu dosledne sebi, da pre svega poštuju sebe da bi to očekivale od drugih. Žena koja je praštala, ali i ako je toliko puta bila izigrana, dalje veruje u pravu ljubav i brak.

Za naš portal odgovorila je na par pitanja koje su samo još više dokaz da je Kija neko za koga treba da se zna.

1. Iza sebe imaš dosta profesija kojima si se bavila, da li planiraš da ostaneš u muzičkim vodama ili za nekoliko godina sebe vidiš u nekoj drugoj delatnosti?

  • Ja sam Blizanac u horoskopu. Nisam ni fokusirana uvek na jedno. Volim u svemu da se oprobam. Kao sto sam rekla planiram da upišem pravo, iz ljubavi, jer sam davno završila nešto drugo, sto isto volim,  a nisam htela pravo da ne bih morala da budem poslom vezana za Srbiju. Sad mogu da upišem , jer je to moja prva ljubav a još jedna diploma ne škodi. Ali nikad se ne zna šta donosi dan a šta noc. Pa tako i sa tim. Pitajte me za 6 meseci. Ne znam gde bih sebe videla u dalekoj budućnosti ali ne bih volela da me vi gledate u ovoj meri kao sad. 

2. Nedavna istraživanja su dokazala da je razvod, nakon smrti voljene osobe najstresnija životna situacija. Sada kada je to sve daleko iza tebe, da li bi mogla da se složiš sa ovim?

  • Ja sam imala najstresniju situaciju jer mi je umrla voljena osoba – moj otac. Isto sam izgubila i jednog najboljeg prijatelja u nesreći. Njih više nema. Za sve postoji rešenje ali ne i za to. 

3. Pored sebe imaš majku koja te ceo život svojim primerom učila da se boriš i budeš uspešna. Koju najlepšu osobinu ili primer koji ti je dala si nasledila od nje?

  • Učila sam sama da se borim. Ona me je više učila da popustam i da se nikom ne svetim jer se sve vrati i to je tačno. Takođe, uz nju sam shvatila da u životu samo na sebe možeš da se zaista osloniš i da sam moraš da veruješ u sebe.  

4. Da li Kija veruje u ljubav za ceo život?

  • Hahah ima neka moja čuvena recenica za to, ne bih da ponavljam.  Ali verujem u ljubav. Volela sam i bila sam voljena. Mislim da sam više bila voljenija. Svakako sam spremna da volim. Ne plašim se

5. U jednom intervjuu za naš portal si rekla da ti je san bio da imaš cvećaru. Zanima nas, da li radiš na ostvarenju tog sna I šta je to o čemu Kija još mašta?

  • To mi je bio san kao mala. Ne sad. Naravno sto da ne. Ali ne razmišljam o tome. Inače obožavam cveće i grozim se od muškaraca koji to ne pružaju svojim lepšim polovinama. Veliki minus kod mene. Kao i recimo kad muškarci kažu “Jao ja ne slavim Dan Zaljubljenih” .. Sta me briga sta ti ne slaviš, ja slavim, kupi poklon i cveće, nećeš propasti. Smešno. A uostalom, cveće sto češće i u kući biće sve lepše.

6. Dostojanstveno si se nosila maksimalno sa strašnim životnim situacijama od kako si postala poznata ličnost (a možda I pre). S obzirom da te prati veliki broj devojčica, koji savet bi im dala? Koji bi im savet dala kada su muško ženski odnosi u pitanju?

  • Nosim veliku odgovornost oko toga i ne postoji pravilo koje važi za svaku osobu i situaciju. Dovoljno je da se prate moralna i ljudska načela , čim imate tu srž , lako će se svaka osoba bilo ženska ili muška nadograditi i doneti pravu odluku. A možda i da uče na tuđim greškama, teže je na svojim. 

7. Šta je to što te uvek oraspoloži?

  • Hm, pokušavam da razmislim, nešto sto bas uvek… Pa mislim da ne postoji trenutak kada me neko dete nije oraspoložilo. Skoro sam bila kod kume i uz njenu devojčicu sam zaboravila na sve probleme. Jako sam željna mira u svom životu i živim za dan kada ću moći da kažem – srećna sam i u svom miru. A sigurna sam da će doći i do toga pa makar i u starosti. 

8. Šta možemo da očekujemo novo od tebe u bliskoj budućnosti?

  • Verovatno frizuru. Šalim se. To često menjam pa nekako to je očekivano. Ali ne znam zaista. Ovog puta zaista ne znam. 

Foto Instagram printscreen

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ