TELO     28.04.2020.

Nikad lakše do dezinfekcije hrane, ali i drugih predmeta i to najzdravijim UV zracima!

Zbog pandemije koronavirusa, pojavila se ogromna potražnja za jednim savremenim dezinfikatorom. U pitanju je ultravioletni Denas dezinfikator.

Bez obzira na to da li možda sada previše vodite računa o dezinfekciji zbog novonastale situacije, činjenica je da i bez nje dezinfekcija je poželjna, bar s vremena na vreme.

Međutim, baš zbog virusa do dezinfekcionih sredstava je skoro nemoguće doći, ali i kada ih nađete, kao i maske, šokiraćete se cenom. Razni mediji vam onda nude prirodne recepte za dezinfekciona sredstva, koja niste sigurni koliko su sigurna i proverena.

Popularni ruski brend Fabrelic u svojoj ponudi ima fenomenalnu stvar.

U pitanju je upravo taj, prenosivi ultravioletni dezinfikator Denas.

Glavni izvor ultravioletnog zračenja na zemlji-sunce. Zagađenje vazduha prašinom, gasovima, vodenom parom štetno utiče na ljudski organizam. Zraci sunca čiste atmosferu od zagađenosti, doprinoseći oksidaciji prašine, čestica dima i čađi, uništavajući mikroorganizme. Međutim,prirodna sposobnost čišćenja nije dovoljna , ima ograničenja u teško zagađenim sredinama. Dezinfekcija pomoću veštačkih izvora UV-zračenja stekla je popularnost kvalitetom kao alternativa i dopuna tradicionalnim sredstvima, zahvaljujući sigurnoj i efikasnoj pomoći.

Prenosivi Ultravioletni dezinfikator je predviđen za efikasnu dezinfekciju različitih površina i različitih materijala.  Denas Ultra zaustavlja sposobnost razmnožavanja mikroorganizama,isključuje se štetno dejstvo zračenja na ljude i životinje. Pritom ne izazivajući alergijske reakcije što je značajna razlika u odnosu na metode tradicionalne dezinfekcije.

Denas Ultra uništava mikrobe na mestima gde je teško. On ima jednostavan izvor napajanja i negativno utiče na mikroorganizme otporne na sredstva za čišćenje i dezinfekciju. Dizajn uređaja i način rada isključuju izlaganje UV zračenja na ljudskoj koži i očima.

Ovaj fenomenalni aparat možete poručiti preko instagram stranice FABRELIC.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ