VESTI     13.08.2020.

Pokloni za diplomiranje: Top 5 predloga!

Diplomiranje je izuzetno važan momenat u životu svake osobe, jer se završava jedna bitna životna faza, zato i pokloni za diplomiranje moraju biti posebni! Pokažimo kroz njih koliko smo ponosni na tu osobu. Da biste dragoj osobi diplomiranje još više ulepšali, pogledajte naših pet ideja za poklon koji će joj se sigurno veoma dopasti! Imajte na umu da pokloni za diplomiranje treba da budu što originalnji!

knjiga na stolu

Knjiga je uvek dobar izbor!

Ukoliko ne znate šta da izaberete, a osoba kojoj kupujete poklon voli da čita, knjiga je stvar sa kojom nećete pogrešiti! Bilo bi odlično da znate koji žanr ili pisca ta osoba voli ili koju knjigu baš želi da ima, pa da joj to i kupite.

Verujemo da će nakon napornog učenja na fakultetu sada imati vremena da se opusti i uživa u dobroj knjizi!

Planer i penkalo

Odličan poklon za diplomiranje je dobar planer. Posebno ukoliko će se ta osoba uskoro zaposliti, planer će joj sigurno biti od velike koristi. Moći će da redovno planira sve svoje obaveze i savršeno organizuje svoje vreme. Uz planer takođe možete kupiti i penkalo ili olovku.

cvetni planer

Parfem

Posebno za žensku osobu parfem je odličan izbor. Ukoliko znate koji parfem joj se dopada ili kakve mirisne note voli, verujemo da će se parfemu veoma obradovati.

Originalan poklon

Poklon koji je u vezi sa strukom te osobe može biti sjajan izbor. Neko ko je diplomirao na medicinskom ili veterinarskom fakultetu sigurno će se obradovati novom mantilu ili stetoskopu, a ko je diplomirao arhitekturu novom priboru za crtanje.

originalan poklon

Sa takvim originalnim poklonima nema greške!

Simbolični pokloni

Pokloni koje sami napravite posebno će joj se svideti.

Uvek se više cene pokloni kojima se posveti puno pažnje i ljubavi.

U zavisnosti od toga šta ta osoba voli, čime se bavi, šta joj je hobi i slično možete napraviti neki zanimljiv simboličan poklon koji će joj ostati divna uspomena!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ