VESTI     06.08.2020.

DIY – Internet trendovi koji provereno rade!

Mnogi internet trendovi nam deluju potpuno nestvarno, ali, ipak, kada god se oko nečega dvoumimo, potražimo tamo rešenje. Nailazimo na mnoštvo stvari – od različitih recepata, predloga dekoracije, do toga kako da rekreirate staru odeću. U moru svega toga izabrali smo one koji možete napraviti sami . Ovi internet trendovi provereno rade!

pretrazivanje interneta

Tečni hajlajter – savršen za leto

Već znamo koliko sve žene vole hajlajtere. Ukoliko ste ljubitelj istog, možete veoma lako napraviti tečni hajlajter za telo koji će tokom leta sjajno izgledati na preplanuloj koži.

Sve što vam je potrebno je bebi ulje i hajlajter u kamenu ili sedefasta senka.

Hajlajter ili senku dobro usitnite i pretvorite u prah, pa dodajte u bočicu sa uljem. Dobro promućkajte kako bi se sve lepo sjedinilo. Možete dodati i šljokice za još bolji efekat. Najbolje je da koristite bočicu sa pumpicom kako biste proizvod lako nanosili na kožu.

hajlajter u bocici

Šta da radite ako nemate ajlajner?

Šminkate se za veoma važnu priliku i pri kraju šminkanja shvatite da ste potrošili ajlajner? Imamo rešenje! Sve što vam je potrebno je crna olovka za oči i upaljač.

Upaljačem zagrejte olovku i kada se ona blago rastopi uzmite četkicu za ajlajner i nanesite je kao što nanosite ajlajner u gelu.

Isto možete uraditi i sa olovkom za usne, ukoliko je suviše suva. Malo je zagrejte upaljačem i nanesite na usne bez problema.

ajlajner na ocima

Pirinač u boji za mališane

Sjajan trik kako da napravite pirinač u boji koji će se mališanima veoma dopasti.

Potreban vam je pirinač koji ćete najnormalnije staviti da se kuva.

Na tu šerpu treba da stavite metalnu cediljku u koju ćete stavitimalo iseckanog crvenog kupusa i naliti ga malo sirćetom. Nakon desetak minuta pirinač će poprimiti ljubičastu boju. Isti postupak možete koristiti i za testeninu.

Da li i vi volite da istražujete po internetu? Ako ste pronašli neke zanimljive i korisne internet trendove, podelite sa nama u komentarima!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ