MODNI TRENDOVI     28.09.2022.

DIZAJN KOJI DAJE SAMOPOUZDANJE DOSTOJNO SUPERMODELA! “Milica Popović Couture” komadi koji osvajaju

Kada je odevanje u pitanju, važi pravilo da ako se u nečemu lepo osećate, to vam i lepo stoji. To će se svakako odraziti na vaše samopouzdanje, ali šta ako vam se najnoviji modni trendovi ne dopadaju ili se ne osećate lepo u njima?

Upravo o tome šta je stil, a šta trendovi mislila je dizajnerka Milica Popović.

Kao devojka, jedna mlada žena u današnjem društvu oduvek sam razmišljala drugačije od ostalih, za mene odeća nikada nije bila samo stvar, svaki odevni komad pričao je odredjenu priču i davao nam mogućnost da izrazimo svoju ličnost. Dok su druge devojke slepo pratile trendove, ja sam od svojih ranih tinejdzerskih godina pokušavala da iste zaobiđem, oduvek sam smatrala da je trend prolazan i ne pristaje svakoj devojci na isti način, a da je moda večna. Moje interesovanje za modu počelo je kada sam beznadežno pokušavala da pronadjem odeću koja pristaje mom telu i mojoj ličnosti u potpunosti, svaka suknja bila je preširoka u struku, a svaki rukav na majici prekratak. Zaista mislim da nisam jedina devojka koja se svakodnevno suočava sa ovom vrstom “problema”.

započela je svoju priču talentovana Milica.

Koliko su danas mlade devojke žrtve mode govori i slika identičnog odevanja bez obzira što nešto nekome ne stoji ili mu nije udobno. Brend “Milica Popović Couture” nastoji da upravo to promeni i devojkama obezbedi modernu, udobnu i jedinstvenu odeću.

Retko koja stvar koja može da se kupi na našem tržištu u potpunosti pristaje, samim tim može da izazove manjak samopouzdanja. Pomisao da naša tela nisu dovoljno dobra, ima negativan uticaj, što je za jednu mladu devojku, ženu poražavajuće. Kupovina odeće treba da bude užitak, da sebi budemo lepe, pa onda i drugima. Tako je počelo moje interesovanje da upišem fakultet za modnog dizajnera i izbacim svoju modnu liniju pod nazivom “Milica Popović Couture” gde se svaki komad odeće izrađuje po meri i samim tim mogućnost da nešto ne pristaje ne postoji. Želja mi je bila da dizajniram komade koji će ženu učiniti lepšom i atraktivnijom i da bez preteranog otkrivanja kože mogu izraziti svoj seksipil, jer što manje otkrijete ljude ćete više zaintrigirati.

rekla je Milica.

Milica je pored udobnosti i svakako unikatnosti mislila i o materijalima i bojama, pa tako svaka boja u njenim modelima ima svoju priču i bude drugačija od onoga što svakodnevno viđamo. Tako su i nastale boje za kimono poput Sangrie, Royal green, Chocolate dream i ostale.

Mladu i talentovanu dizajnerku smo pitali o njenim planovima za budućnost i u kom smeru će se razvijati njen brend.

Samim tim što sam ove godine izbacila svoju prvu letnju kolekciju, planovi za dalje su mi svakako zimska kolekcija , ali u zavisnosti od inspiracije želim da idem korak po korak, da se svakoj ideji posvetim i budem zadovoljna ishodom iste. U zavisnosti od uspeha svakako planiram da otvorim svoj modni atelje, ali za sada sve moje kreacije možete pogledati na Instagram stranici “milicapopovicouture”.

rekla je ona.

Kako bi bila nezamenljiva žena uvek mora biti malo drugačija od ostalih, da svakoj odevnoj kombinaciji pokloni deo sebe i uspeh je zagarantovan.

Fotograf Danilo Mataruga

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ