MODNE VESTI     25.08.2019.

Dizajner Milutin Lađević je pripremio nešto sasvim autentično, zato budite deo revije „Gr1Pwr“!

David Ćurčić se nakon godinu dana pauze vratio u vode odnosa sa javnošću i marketinga. Ovaj mladi urednik je, da podsetimo, bio u PR timu za koncert pevačice Dare Bubamare, radio je i sa drugim poznatim ličnostima kao što su Marina Visković i druge.

Poznati modni urednik odlučio je da napravi presedan nakon poziva mladog dizajnera Milutina Lađevića koji mu je ponudio mesto publiciste njegove modne revije ‘Gr1Pwr’ koja će se održati u oficirskom domu u Nišu 07/09.

Pozvali smo našeg urednika Davida kako bi dao svoju izjavu:

Nikada nisam rekao da ću prestati, samo sam čekao pravi trenutak za to. Milutin je osetio pravi trenutak za poziv i rado sam se odazvao. Za samo par dana od ove vesti i svega što smo moj tim i ja pokrenuli, potražnja za ovim događajem je skočila, srećan sam zbog revije ‘Gr1Pwr’ i siguran sam da će biti velika posećenost, što cela Milutinova ekipa zaslužuje. Vidimo se u Nišu! 

Naš portal je medijski pokrovitelj ovog događaja, a Milutin je bio jasan u svom odgovoru zašto baš David i JollyWoman magazin:

“ Izbor zapravno nije bio težak. Poznavajući sve aspekte modne industrije i koliko je teško izgraditi i napraviti nešto autentično, pogotovu u Srbiji, David  je kao pravi primer upornosti, originalnosti i istrajnosti bio logičan izbor. Modna Policija, kao najčitanija rubrika na Balkanu, pored edukacionog aspekta ima i vrlo važnu ulogu – bez cenzure skrenuti pažnju na suštinu modnog dizajna i dobrog stila, u moru Pinterest dizajnera/ki, koji se čak ni preduzetnicima ne mogu nazvati. A JollyWoman, kao portal koji može da iznese jednu od najintrigantnijih i najčitanijih rubrika, je bio bez konkurencije u mom odabiru.


Revija #Gr1Pwr, dizajnera Milutina Lađevića, biće održana 07/09 u Oficirskom domu u Nišu sa početkom od 17:15 h. Sav novac od dobrovoljnih priloga biće uručen organizaciji ‘Nurdor’, dok se karte nabavljaju na Instagram profilu @lmfashiondesigner

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ