NEDELJE MODE     07.10.2017.

Djordje Bukvić, izveštaj sa Milano Fashion Week-a

Ovogodišnji Milano Fashion Week protekao je kao maraton, radno, jurnjava za taksijem, za savršenim kadrom, outfitom ILI jačim espressom. Izuzetno sam sretan sto vidim toliko naših, prepoznatljivih lica sa Balkana na svetskoj pisti. Imao sam tu čast da sarađujem sa Marianom Di Vaiom, poznatim italijanskim modelom, vlasnikom brendova MDV STYLE i NOHOW, pevačem, kao i da prisustvujem otvaranju njegovog novog koncept store-a. Pored snimanja, bila je to savršena prilika da razmenimo utiske o ovogodišnjoj nedelji mode i uradimo intervju za Wall Street International, čiji sam saradnik već par meseci.

Veliki utisak na mene ostavila je revija u Palazzo Turati, poznatog italijanskog dizajnera MARIO DICE, koji je u gotičkom stilu predstavio najnovije trendove, uz savršenu background muziku.

Partyjalo se u Armani klubu, kao i na krovu LAGARE Hotela gde smo uz divan glas poznatog pevaca Michel Bravi-a uživali u zabavi koju je priredio Daniel Wellington. Za moju prijateljicu i saradnicu, Milicu Tricković koja je takođe imala i svoju reviju ispred Duoma, snimio sam modnu kampanju koju vam exkluzivno predstavljem.. U kampanji su top modeli Helen Babić, Andrea Marović, Emma Sengstock iz Australije i Hanna iz Kalifornije, dok je za make up bila zadužena talentovana Vida Todorović.

Antonio Riva u saradnji sa brendom nakita DAMIANI pripremio je sjajnu pret a couture prezentaciju nove kolekcije u bašti svoje vile u Milanu, gde smo uživali u macaroonsima i šampanjcu. U Milanu se uvek osećam kao kod kuće, a kada je Fashion Week u pitanju, tada je adrenalin poseban.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ