Praznični Bazar     30.12.2023.

Dobitnice su OSKARA za uspešan biznis, a opremaju sedišta svih vaših mehaničkih ljubimaca i to nije sve – Posetite IMT-IN

Aleksandra i Ljubica Pribanović ispred firme IMT-IN bave se proizvodnjom uložaka za traktorska sedišta , i unutrašnje tapacirunge za kabine. Pored traktorskog programa bave se i proizvodnjom dekorativnih jastuka ,ležaljki za bazene, slavskih klupa ,sedalica za stolice sve po meri i želji kupca . Takođe rade i kuhinjske krpe, posteljine i stoljnjake sa vezom za krsne slave sa natpisiom srecna slava, navlake za stolice i sve se radi po želji kupca.

Aleksandra vlasnik firme, proglašena je za pobednicu BUSINESS OSCAR AWARDS 2023. god.  Svečana dodela nagrade se održala 26.06, u Beogradu u Hyatt Regency.

Ova zaslužena nagrada je rezultat izvanrednog rada i posvećenosti Aleksandre Pribanović i njenog tima tokom prethodne godine. Njihova poslovna vizija, inovativnost i profesionalnost istakli su se u poslovnom svetu, što je dovelo do ovog priznanja. Njihov uspeh u poslovanju donosi inspiraciju i podsticaj mnogima u industriji.

Aleksandra Pribanović vlasnica firme IMT-IN Inđija koja se bavi proizvodnjom tekstilnih proizvoda poseduje i sertifikat A+.

Sertifikat povrđuje da je poslovni subjekat u grupi preduzeća s najboljom bonitetnom ocenom u Srbiji.

Posetom linku ispod možete pogledati celokupnu ponudu ove firme i svakako nešto pazariti.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ