MODNE VESTI     19.05.2020.

Dragana Mićalović zablistala u bajkovitim venčanicama

Poznata glumica Dragana Mićalović važi za jednu od naših najlepših devojaka sa javne scene. Pored svog talenta za glumu, Dragana Mićalović se ovog puta našla u ulozi modela i pokazala da je i tu fantastična.

Naime ona je bila model u bajkovitoj kampanji salona venčanica Mariage iz Kragujevca. Fotografije potpisuje naš fenomenalni fotograf Đorđe Bukvić. Kao lokaciju za snimanje odabrali su etno selo Tiganjica koje je apsolutno dočaralo temu Toskane. Upravo to im je bila i inspiracija. Ovo je bio prvi put da su Dragana i Đorđe Bukvić sarađivali.

Ovu kampanju Sanje Marinković koja stoji iza salona Mariage već izdvajamo kao naš apsolutni favorit.

Sa iskrenom željom da i dame ostvare svoj devojački san, salon venčanica MARIAGE od 2006. godine bira vrhunske kreacije prestižnih svetskih brendova.

Izrađene od najkvalitetnijih materijala, perfektne izrade i modernih linija. Venčanice ovih renomiranih proizvođača garancija su da ćete u veoma bogatoj ponudi pronaći baš svoj stil – glamuroznost, ekstravaganciju, romantiku ili možda klasiku i zablistati u punom sjaju.

Da podsetimo Đorđe Bukvić koji potpisuje ove fenomenalne fotografije završio je medicinsku školu, a od svoje 15-te godine se bavi fotografijom. Zahvaljujući američkoj kompaniji See Me community, imao je tu čast da bude jedini sa Balkana koji je izlagao u pariskom Luvru u sklopu The Exposure Awards izložbe. Od strane američkog magazina GLADYS odabran je u Top 5 International Photographers.  Poznat je i po nekoliko naslovnih strana i kampanja, saradnji sa našim i inostranim dizajnerima. Tokom boravka u Australiji, imao je priliku da radi čak i za Hugo Boss.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ