SCENA     16.05.2020.

Emisija „Alisa“ vraća se na male TV ekrane

Jedan od najgledanijih formata koji se emituje na TV Studio B, emisija „Alisaponovo kreće sa emitovanjem. Naime, nakon radna pauza izazvana korona virusom na naše male ekrane vraćaju se naše omiljene emisije i TV lica. Jedna od njih je svakako Alisa Jovanović, zaštitno lice Studija B na kojoj je emisija „Alisa“, pomenute autorke među najgledanijima.

Svako ko je bar jednom pogledao format „Alisa“ ostao je zarobljen fantastičnim izborom tema, dobrim i aktuelnim gostima i zaista dobrim razgovorima. Alisa kaže da je pauzu iskoristila za odmor od mnogobrojnih obaveza, čitanje knjiga i isprobavanje novih recepata u svojoj kuhinji. Dodaje da nas je korona naučila da vidimo bez čega sve možemo i tu lekciju smatra dragocenom.

Emisiju Alisa gledajte četvrtkom od 20 h na Studiju B.

Svako ko je bar jednom pogledao format „Alisa“ ostao je zarobljen fantastičnim izborom tema, dobrim i aktuelnim gostima i zaista dobrim razgovorima

Pre dve godine, za naš portal negovana i blistava voditeljka emisije „Alisa“ na Studiju BAlisa Jovanović stavila je akcenat na rad na mentalnom zdravlju i znanju koji mora biti ispred lepote.

Ne spadam u one kojima je izgled ispred svakog drugog sadržaja. Činjenica je da radim takav posao koji zahteva i poseduje i vizuelnu komponentu. Zbog toga se hteli ne hteli morate baviti i time šta u tom pogledu pružate ljudima koji gledaju emisije. Mislim da žvimo u vremenu kada svako sa dovoljno novca i truda može pristojno da izgleda. Pogrešno je što većina ljudi kada kažete da radite na sebi  prvo pomišlja na kozmetičke salone i teretane a ne recimo na biblioteku. Naravno kao i svaka zena sklona sam da se potrudim oko frizure i ostalog, da učinim sve što će pre svega mene lično uveriti da dobro nosim i godine i sve drugo što mi je priroda dala. Lepota je važna za svaku ženu ali ne bi smela da bude i najvažnija.

FOTO – Nebojsa Pecenovic Fotograf

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ