LICE     29.10.2020.

Essence noviteti za ovu sezonu koje ćete obožavati

Za ljubitelje Essence brenda u prodaji su noviteti koje će obožavati! Jedinstveni, nadahnjujući make up proizvodi za neodoljiv miks prirodnog i izražajnog izgleda – to donosi ažuriranje asortimana za sezonu Jesen / Zima 2020. 

Bez obzira biraš li prirodan izgled i negovanu kožu, voluminoznu maskaru koja traje 24 sata ili oči koje blistaju u naglašenim i jarkim bojama – s ovim novim proizvodima i alatima svaka će kraljica lepote u trenu dočarati svoj omiljeni izgled na licu.

Novi HELLO, GOOD STUFF! asortiman je u potpunosti u skladu s motom „Čista lepota“. 

Pravi odabir novog asortimana je novi Pretty Natural hidratantni puder. Razvijen je zajedno sa potrošačima. Njihove želje: veganski puder, lagan poput pera koji iza sebe ostavlja prirodni završetak. Pruža hidrataciju od 24 sata i dostupan je u nekoliko nijansi.

Pored toga, asortimanu se pridružuju novi inovativni proizvodi za izražajni stil šminkanja očiju, proizvodi za usne i besprekorne nokte, čime su Essence noviteti upotpunjeni.

Da li i vi volite ovaj brend? Koji su vaši omiljeni proizvodi Essence brenda i koje ćete od ovih noviteta probati? Pišite nam u komentarima, kao i vaše utiske kada isprobate Essence novitete.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ