VESTI     13.09.2020.

Evo kako da organizujte savršeno devojačko veče u nekoliko koraka!

Za sve buduće mlade devojačko veče je jedno od posebnijih trenutaka u životu.  Jedno od zaduženja buduće kume i sestre je kako da organizujete savršeno devojačko veče sa ostalim mladinim drugaricama. Pored toliko kreativnih ideja i želja drugarica da sve bude kao iz bajke, znamo da je teško i pitate se kako da organizujete savršeno devojačko veče. Devojačko veče možete lako organizovati ako pratite sledeće korake!

Spisak zvanica i novac

Negde od novca sve i počinje. Na papir napišite samo one devojke koje su rekle da 100 % dolaze ili bar uplatile novac.  Važno je da znate koliko su drugarice spremne da izdvoje novca kako biste znali šta sve možete da kupite. 

Kada?

Devojačko veče dan pred venčanje viđa se samo u filmovi. U stvarnom svetu, mlade uglavnom žele devojačko veče 15 do mesec dana pred venčanje. Naime, kako se svadba približava tako i obaveze rastu, zato mlade najčešće žele da devojačko bude malo ranije.

Tematska žurka ili provod?

Tematska žurka je zapravo kućna žurka, na temu mladinog omiljenog filma, mesta, istorijskog perioda ili nečeg drugog što vas asocira na nju.  Tada je potrebno da mesto bude dekorisano na taj određen način, a gošće obučene u skladu sa temom.  Ili, možete dekorisati mladinu kuću i tu je iznenaditi, pa je nakon toga odvedete na splav/kafanu/klub, zavisi od toga šta ona voli.

Muzika i hrana

Ovo je neizostavni deo svakog slavlja pa i ovog! Muzika će podići raspoloženje, a hrana dati snagu da žurka traje do kasno u noć!

Kako da organizujete savršeno devojačko veče? Nikako bez poklona!

Ovo je jedan od najvažnijih koraka. U koliko raspolažete sa vise novca, trudite se da kupite nešto što mladi može da ostane kao sećanje na to veče, na primer nakit. Sve je popularnija kupovina gornjeg i donjeg veša, bade mantila sa natpisom BRIDE(mlada). Pored toga dekorišite prostor balonima, svećicama, slikama, sijalicama, cvećem, perlicama…

Zadužite nekoga da slika. Takvo veče mora biti zabeleženo!

Ako pravite devojačko veče kod kuće, možete je preurediti kako bi sve bilo lepše za to veče uz sledeće trikove:

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ