LEPOTA     13.06.2021.

Exclusive centar “Star”: Vaše mesto lepote

Exclusive centar “Star” najluksuzniji je laser centar u region, oaza lepote i nege. Vlasnice, poznate doktorke Marijana i Milka Pušonja, napravile su beauty centar po ugledu na najpoznatije i najpopularnije u svetu. Pobrinule su se da bude opremljen po najvećim standardima, uz najsavremeniju opremu i metode rada.

Uz vrhunsku stručnost, pouzdano dobijate savršenu lepotu i negovan izgled, što je jedan od prioriteta svake savremene žene. Vođene motom da klijenti zaslužuju najbolje, doktorke su ovdje unele najnovije lasere, tretmane i metode, pa ovde možete dobiti različite tretmane koji poboljšavaju zdravlje i njeguju kompletno telo. “Samo negovana žena je lepa žena”, poručuju doktorke, a između ostalog, klijentima su na raspolaganju: najsavremeniji diodni laser za epilaciju i podmlađivanje, hyrdrafacial – tretman čišćenja i podmlađivanja, carbon lase, robot za nehirurško zatezanje tela, laser za ukljanjanje tetovaža i trajne šminke, laser za uklanjanje kapilara, luksuzna nega light svetla za podmlađivanje, kao i alginatne maske, koje hrane kožu i ostaju pod njom 28 dana. 

Upravo u ovom luksuznom centru sve će biti podređeno tome da u prijatnoj atmosferi, uz maksimalnu stručnost i profesionalni pristup, žene i muškarci dobiju negovan izgled kojem teže. Svi ljubitelji lepote, nege i zdravlja dobii su novo mesto po svojoj meri i svetskim standardima.

Fotografija: Nada Vojinović

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ