LEPOTA     09.02.2018.

„Femme Fatale“: luksuzna ženska oaza ljepote u Budvi

Predivni salon „Femme Fatale“ u hotelu ,,Tre canne“ u Mediteranskoj ulici u Budvi otvoren je prije nekih godinu i po. Salon je otvoren  sa puno ljubavi i sa željom da se napravi jedno drugačije, savršeno mjesto. Ideja je da na jednom mjestu možete naći i dobiti sve što je potrebno jednoj dami u dijelu frizerskih, kozmetičkih i estetskih usluga, kako bi bila zadovoljna, lijepa i uspješna. Salon ljepote za svaku ženu predstavlja mjesto gdje uživa i spaja lijepo, zdravo i korisno, a dame koje su njihovi klijenti ovdje zaista uživaju i osjećaju se posebnim. Na jednom mjestu, ženama je ponuđen kvalitet, pristupačne cijene i profesionalizam.

U salonu koriste luksuzne preparate u svakoj oblasti njege ljepote: tu su „Forlle’d“ kozmetika, „Kerastase“ rituali u liječenju kose, injekcione kozmetologija, novi Plexr aparati i još mnogo procedura koje odnedavno rade, a koji su predstavljeni na njihovom prednovogodišnjem koktelu.

U „Femme Fatale“ rade sa hiperalergenskim proizvodima koje mogu koristiti trudnice i svi preparati su na prirodnoj bazi, bez hemijskih supstanci. „Forlle’d“ kozmetika iz Japana je najpopularnija kozmetika na svijetu. Koriste najviše standarde u tehnologiji. Zasnovana je na sitnim molekulima hijaluronske kisjeline, koja je sadržana u svakom preparatu i duboko prodire u kožu. Ova kozmetika je vrlo inovativna, a molekuli prodiru tako duboko ispod kože da je dubinski hidriraju i podmlađuju. Daje odlične rezultate. Svaka dama može doći na besplatne konsultacije i izabrati tačan tretman koji joj je potreban.

Kada je riječ o kosi, masteri u salonu koriste proizvode „Kerastase“ za sve tipove kose. Pomoću „Kerastase“ kamere utvrđuju šta je kojem klijentu potrebno, koji šampon ili maska. „Kérastase“ proizvodi za njegu kose iz L’Oréalovih laboratorija  su u kozmetičkom svijetu poznati kao izuzetni i vrlo cijenjeni, pa ih nije potrebno posebno predstavljati. Radi se o preparatima koji su njegujući i vrlo koncentrovani, pa će biti dovoljna duplo manja količina od one koju inače koristite s drugim proizvodima, kako bi efikasno poboljšali stanje svoje kose. Prvi rezultati su vidljivi odmah po korišćenju većine proizvoda, a neki od proizvoda imaju dugoročno djelovanje koje je vidljivo nakon mjesec dana redovne upotrebe. U ponudi imaju 12 rituala, a „Kerastase Chronologiste“ je najluksuznija linija sa kavijarom.

Ono što u salonu posebno naglašavaju jeste da, pored kvalitetnih brendova koje imaju, dovode i „Balmain“ u Crnu Goru: „Bićemo njihovi zvanični zastupnici. Tako će sledeći salon u potpunosti biti u znaku ,Balmain’-a i prvi takav u Crnoj Gori, a drugi u okruženju“, rekla mi je Anastasia Lashmanova, vlasnica ovog divnog mjesta, otkrivajući mi i planove zabudućnost. „Sledeći salon će se nalaziti u ‘La Perli’ na Kaluđerovini. Tamo otvaramo veliki spa centar na prostoru od oko 400 kvadrata i salon ljepote ‘Femme Fatale’. U korak sa ovim planovima, radićemo na proširenju postojećeg salona u Budvi“, otkrila je ona.

U salonu se, pored već pomenutih „Balmain“i „Kerastase“ proizvoda, može naći i široka ponuda još nekih prestižnih kompanija čije proizvode koriste u ovom salonu, poput „L’Oreal“, „Maria Galland“, „Beard club“, „CND Shellac“, „O.P.I.“, „Kodi“.

Na kraju, treba napomenuti da je doktorica Natalija Šemenkova, koja je završila Medicinski fakultet, specijalizirala Dermatologiju i hirurgiju, kasnije i Kozmetologiju, u salonu „Femme Fatale“ zadužena za micelarnu kozmetologiju, konturnu plastiku, botoks, mezoterapiju, revitalizaciju, rinoplastiku, injekcionu kozmetologiju i drugo. Krajnji cilj konturne plastike je smanjivanje bora. Mogu se smanjiti bore oko usnana, brade, povećati usne, korigovati asimetrija usana, podići jagodice. Zbog toga osoba izgleda ljepše i mlađe. Najtraženija procedura u kozmetologiji je injekcija Botulinum toksina. U salonu rade sa najkvalitetnijim Botulinum toksinom, druge generacije i najkvalitetnijim proizvodima, najboljim potrošačkim materijalima i najboljom anestezijom, što daje savršene rezultate, ističu u salonu.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ