VESTI     19.02.2020.

Feng Shui cake za one koji ne žele više da budu single

Većina nas već zna ponešto o Feng Šui (Feng Shui) nauci, a to su u osnovi pravila u rasporedu i dekoraciji doma koja utiču na celokupnu energiju našeg života. Dalje, prema Feng Šui veštini, koristimo energiju, koja je svuda oko nas i u nama, kako bismo stvorili harmoniju između sebe i svog okruženja. Dakle, radimo i na sebi i na okruženju.

Ako svoju kuću ili stan, tj. svoj životni prostor, smatramo svojim domom, a sebe vrednim ljubavi i sreće, onda ćemo se vrlo rado posvetiti uređenju svog doma i svog života. Svi mi to već radimo na različite načine, pratimo sopstvena i naučena pravila, prihvatamo savete ili sami smišljamo načine da sredimo i život i sve ono što nam je u njemu bitno, pa onda u tome ponekad uspevamo, a ponekad shvatimo da moramo još da radimo na tome ili da menjamo način rada. Ako ste raspoloženi da proverite da li stvarno važe neka Feng Šui pravila koja bi vaš ljubavni status promenila iz single u in a good relationship, pročitajte sledeće sitne cake:

Boje

Žena u ružičastom pleni svojim šarmom više nego kada obuče bilo koju drugu boju. Ružičasti karmin takođe pomaže. Muškarci obučeni u svetlije boje su privlačniji, a čak se tvrdi da im takav odabir garderobe pomaže da budu popularniji u društvu.

Kosa

Žene se smatrajnu nežnijim (Yin) a muškarci snažnijim (Yang) i, prateći takav „odnos snaga“, muškarci sa kratkom kosom i žene sa dugom kosom imaju prednost u zavođenju suprotnog pola. Pritom, ako želimo da se vodimo Feng Šui zakonima, ne bi trebalo da prekrivamo čelo kosom, jer je čelo mesto kroz koje teče Qi – energija ljubavi između muškarca i žene.

Stas

Ako gledamo naša tela prema Feng Šui kriterijumima, previše mršavo je manje privlačno od zaobljenijeg. Ljubavna sreća prati bucmastije.

Krevet

Posteljina na krevetu u kom spavate svaki ili skoro svaki dan trebalo bi da bude crvena. Crvena boja se smatra svečanom i prema ovoj logici sluti na svečanost kakvo je venčanje. Ako stavite crveni konac dužine jastuka ispod svog crvenog jastuka, šanse za pomenuto veselje vam se povećavaju.

Sitnice po kući

Ukrasne sveće, porculanske ptičice, srca i slične stvari koje zauzimaju istaknuto mesto u vašem domu, trebalo bi da budu uparene – dve mirišljave sveće, dva srca okrenuta jedno prema drugom itd. Logika je jasna, a energija će poteći u smeru koji vas vodi ka vašem paru.

Pravila i caka ima još mnogo, ali ako se ispostavi da ova „rade“, nastavićemo da istražujemo.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ