BEBA     10.12.2019.

FITAKY – 100% prirodna kozmetika za bebe!

Fitaky brend koji je  izvorno nastao u Atini pre 15 godina sada možete naći i kod nas!

Kozmetika utemeljena na snazi prirode obuhvata liniju proizvoda za higijenu i negu beba, dece i hipersenzibilnih osoba. Svaki proizvod ovog brenda ispunjava najviše ekološke standarde i sadrže najkvalitetnije prirodne sirovine.

Kako je ovaj brend nastao?

Priča o nastanku ovog brenda vodi nas od Atine do Beograda i nosi pobedu jedne mame Biljane u borbi protiv atopijskog dermatitisa koji je dijagnostikovan njenoj ćerki.

Evo šta nam je ova mama preduzetnica rekla o samom nastanku brenda:

Zbog alergijskih i dermatoloških problema koje je moja ćerkica imala usled upotrebe konvencionalnih proizvoda za negu beba i dece, počela sam, uz pomoć jednog divnog grčkog pedijatra, da istražujem i sama proizvodim prirodnu kozmetiku za negu moje devojčice i prirodan prašak za veš i potpuno prestala da koristim industrijske proizvode ovog tipa. To je bio razlog zbog kojeg sam odlučila da pokrenem posao, osnujem firmu i ponudim roditeljima u Srbiji zdravu prirodnu negu njihovih beba i dece.

Tako je nastao prvi proizvod brenda Fitaky (što na grčkom jeziku znači “biljčica”) – Fitaky baby prirodan prašak za veš i 2 linije proizvoda:

·        Fitaky baby za prirodnu negu beba;

·        Fitaky atopic baby linija proizvoda za negu beba i dece sa atopijskim dermatitisom i ekcemom.

Uskoro sledi i plasman nove linije proizvoda Fitaky cosmetic koja je namenjena suptilnoj prirodnoj nezi mama. – podelila je sa nama Biljana.

U njihovom širokom asortimanu možete pronaći veliki broj proizvoda koji uspešno pomažu kod  brojnih alergoloških i dermatoloških problema.

Prašak za veš, melem za pelensko područje, atopik kupke i kreme dokazano neguju osetljivu kožu sklonu atopiji (ekcemu) i umiruju crvenilo i upale kod suve i iziritirane kože.

Svi navedeni proizvodi su kreirani po najstrožim ekološkim standardima koji isključuju bilo kakve veštačke sastojke (deterdžente, naftne derivate- parafin, petrolej, mineralngliceri, boje, mirise, konzervanse i sl.). Ovi dugotrajni i ekonomični proizvodi štede trošenje prirodnih resursa, ne dovode do zagađenja okoline, jer su hipoalergeni, neiritabilni i biorazgradivi.

Ne samo što su ekološki odgovorni, već i društveno, ovaj brend donira 5 RSD od prodaje svakog Fitaky baby praška za pomoć deci u Prihvatilištu za decu.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ