VESTI     18.07.2020.

FOTOGRAFISANJE NA VENČANJU: Izaberite TOP lokacije!

Fotografisanje na venčanju, koliko god nekome zvučalo nebitno, zapravo je izuzetno važno. Na taj način čuvate predivne uspomene na jedan od najsrećnijih dana u životu i svaki put ćete se, kada pogledate te fotografije,  prisetiti te neopisive sreće! Ono što je kod toga još posebno bitno jeste lokacija koju odaberete za fotografisanje na venčanju, a mi smo vam pripremili nekoliko predloga!

mladenci pored reke

Reka ili jezero

Lokacija za fotografisanje na venčanju sa kojom apsolutno nećete pogrešiti jeste reka ili jezero. U zavisnosti od lokacije samog venčanja, odnosno grada gde se ono održava, zavisi da li ćete se fotografisati kraj reke ili jezera. Šta god da je opcija fotografije će sigurno biti prelepe.

mladenci u sumi

Šuma

Još jedna sjajna lokacija u prirodi jeste šuma. Šume su same po sebi predivne, pa će fotografije sigurno biti veoma lepe. Ova lokacija je posebno lepa tokom proleća kada sve cveta ili tokom jeseni kada šuma bude ukrašena najlepšim bojama.

mlada i mladozenja u etno selu

Etno selo

Ukoliko su mlada i mladoženja ljubitelji sela, starinskih stvari i istorijskih momenata odlična lokacija za fotografisanje na venčanju jeste etno selo. Poziranje kraj starinske kočije ili na pletenom ćilimu posmatrano kroz objektiv zaista može izgledati izuzetno lepo i zanimljivo! Mnogi fotografi upravo ovu lokaciju biraju s obzirom na to da postoje brojne mogućnosti fotografisanja.

mladenci u botanickoj basti

Botanička bašta

Zanimljiva lokacija za sve ljubitelje cveća i biljaka je botanička bašta. Neke od najlepših fotografija su upravo one na kojima se nalazi neko lepo cveće. Kombinacija boja, različitih oblika i veličina biljaka fotografijama će dati svoj pečat i one će definitivno izgledati bajkovito!

Tvrđava

U slučaju da u vašem gradu postoji neka lepa tvrđava ili interesantna građevina, fotografije tamo će biti sjajne. Fotografi su uvek inspirativni kada su te lokacije u pitanju i sigurno mogu da naprave slike koje će biti poput razglednica!

Tokom slikanja ne mislite kako ćete ispati na slici, već uzivajte sa svojim partnerom na ovim predivnim lokacijama i ludo se zabavite. A ta vaša energija će se upravo preneti i na fotografije!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ