TELO     16.02.2021.

Gde najčešće kupujete proizvode za bebu?

Da li je danas bezbedno kupovati u prodavnici i koliko često odlazite i šetate da bi razgledali proizvode? Koliko se razlikuju navike kada kupujete za sebe i kada kupujete za svoje dete? Korona nas je definitivno primorala da menjamo dosadašnje navike.

I oni koji su dugo izbegavali online kupovinu su se ovih meseci naučili i vrlo brzo uverili da je ovakav način kupovine daleko jednostavniji. Mladi roditelji posebno vode računa o bezbednosti i poštuju sve preporuke socijalno odgovornog ponašanja.

Od nedavno je kompanija KIBID, koja je već više od 20 godina uvoznik i distributer najpoznatijih svetskih brendova proizvoda za bebe i decu (Aptamil, Bebelac, Milupa, WaterWipes, Tommee Tippee)  pokrenula svoju online prodavnicu www.kibidshop.rs

Ono što izdvaja kupovinu na kibidshopu, jeste da kupac u svakom trenutku može da dobije i stručni savet lekara – nutricioniste u vezi ishrane bebe i preporuku o pravilnom korišćenju proizvoda. 

NOVO na www.kibidshop.rs

WaterWipes Sopaberry maramice 99.9% vode i ekstrakt ploda – Soapberry 

Water Wipes maramice su najčistije maramice na svetu sa samo 2 sastojka 99,9% vode i kap ekstrakta grejpfruta, pogodne za korišćenje od rodjenja bebe jer neguju i štite čak i kožu sklonu alergijama.  

Svoju ponudu na www.kibidshop.rs proširili su novim proizvodom WaterWipes Soapberry maramicama koje pored nege pružaju i sigurnost da će dete biti zaista čisto, a bezbedno jer je obrisano maramicama koje su sigurno priodnog sastava.

Šta je Soapberry? U tropskim predelima naše planete raste Sapun drvo, čiji plod se vekovima tradicionalno koristi u izradi sapuna, pilinga, krema i sl. Ekstrakt soapberry, poznat i kao ekstrakt Soapnut i Reetha Ektract, je odlično sredstvo za čišćenje, može omekšati kožu, koristi se za lečenje brojnih stanja kože kao što su psorijaza i ekcem, lečenje bubuljica, kao i drugih problema kože.  

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ