MODA     07.09.2017.

Geox: obuća koja „diše“

U Budvi, crnogorskoj metropoli turizma, nedavno je otvorena “Geox” radnja, prva takva u Crnoj Gori i regionu. Dolazak ovog brenda izuzetno je obradovao modne sladokusce, koji su uživali na svečanom otvaranju i imali priliku da među prvima pogledaju ponudu ovoj fenomenalnog italijanskog brenda, poznatog po svom sloganu „respira“ („diše“). Otvaranju su prisustvovale brojne zvanice, među kojima i blogeri i predstavnici medija.

„Geox“ je jedan od vodećih brendova u proizodnji obuće na svjetskom nivou.  Danas se ova grupacija nalazi na trećem mjestu u svijetu kada je u pitanju proizvodnja „lifestyle“ cipela. Cipele za oznakom ovog proizvođača prodaju se u New Yorku, Los Angelesu, Parisu, Milanu, Beijingu i drugim velikim metropolama. Svoj uspjeh „Geox“ duguje konstantnoj fokusiranosti na proizvode i istaknutoj primjeni inovativnih rešenja i tehnologija. Firma je poznata po stilu, tehnologiji i kvalitetu. To je mlada fabrika nastala prije dvadesetak godina sa sopstvenom idejom da naprave cipele koje „dišu“.

Ponuda proizvoda “Geox” je vrlo široka i obuhvata nekoliko stotina modela iz muške, ženske, dječije i baby kolekcije za sve sezone i sve prilike, uključujući i širok asortiman sportske obuće za sve navedene kolekcije. Svi ponuđeni modeli se mogu naći u različitim varijantama (materijal, boje), a kupci su naročito zadovoljni zbog ponuđenih veličina obuće. Takodje, u ponudi se nalaze i odjevni predmeti istog proizvođača, koji su zahvaljući svom kvalitetu našli put do potrošača.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ